2777
2789
عنوان

روانکاو بهتره یا روانشناس؟

116 بازدید | 6 پست

برای کسی که استرس داره و اعتماد به نفسش پایینه و مسائل کوچک رو توی ذهنش بزرگ میکنه و جنجال درست میکنه . روانشناس بهتره یا روانکاو؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانکاو جلساتش طولانی تره ولی عمقی تره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

سلام عزیزم، حالتون خوبه؟ 

من روانشناسی خوندم

ببینید

روانشناس کارهای تشخیص و درمانی انجام میده اما روانکاو ریشه مشکلاتی که از بچگی وجود داره رو درمیاره و بعد از روی ریشه مشکلات درمان میکنه، بستگی داره به اینکه مشکل شخصی که میخواد مشاوره بره چیه، اگه مشکلاتش شخصی باشه، یعنی افسردگی، اختلال ها، اینا اگه ریشه ای حل بشه بهتره، اما اگه مشکلات مربوط میشه به ضربه های روحی، عاطفی و این مسائل، روانشناسی بهتره.

این شخصی که با این خصوصیات گفتید بستگی داره این علائمش رو که گفتید از کی شروع شده باشه؟ اگه دلیل این رفتارهاش رو میدونید و تروما باشه(مثلا فرض مثال میدونید بعد از اتفاق خاصی اینطور شده) برید پیش روانشناس

اما اگه همیشه اینطور بوده و بعد از اتفاق خاصی اینطور نشده برید پیش روانکاو تا خودشون ریشه مشکل رو پیدا کنن