سلام ، پسر و دخترم کف پای صاف دارند میخوام پیش دکتر دانیال شریفی وقت بگیرم براشون ولی نمیدونم پزشک خوبی هست یا نه . هزینه ی جراحی و میگن پایی ۴۵ میلیون هست کسی اطلاعی داره ؟ شما میدونید ایشون کارشون چطوره ؟ تو اینستا انگار خیلی کار بلد هست
پای پسر منم خیلی صافه یه تیکه گوشته پاهاش ضعف داره راه میره کلا قراره بریم براش کفی سه ...
من گرفتم ولی تاثیری نداشت در کل بستگی به بدنم داره یا وزن بچه ها نوع نشستن ، فعالیت... ولی کلا بعضی ها استخون بندیشون یا تاندون و آشیلشون درگیر میشه که مجبور به جراحی میشن ولی کلا میگن کفی و اینا تا سن پنج شش سال کمی تاثیر داره بعدش نه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای چقدر زیاد 😥من که تا صد سال دیگه این پولو ندارم حداقل با کفی ممکنه بهتر باشه برای بیرونش& ...
انشاالله به جایی نرسن که بخوایم جراحی کنیم . ولی وقتی مچ پای بچه کلا بیاد رو زمین آدم مجبوره پول جور کنه از زیر سنگم شده به من امروز گفتن مچ پای دخترت چرخ زیاد داره حالا دخترمم لاغر هست یکم کنترل میشه درد و اینا نداره ولی بزرگتر بشه و وزن بگیره بخواد درد بکشه یا انحراف پا بگیره مجبورم عمل کنم
سلام اتفاقا من چند روز پیش مطب دکتر شریفی بودم وعلت مراجعه هم صافی کف پای بچه ها بود دختر بزرگم 17سالشه ودکتر گفتن یه پا تاندومش وشرایطش بهتر از پای دیگه هست و شرایط عمل و همچنین هزینش رو که گفتن ما منصرف شدیم وکفی وصندل طبی سفارش دادیم که همون هم برای هردوتاسون 9میلیون شدوهزینه جراحی هم برای هر پا 80میلیون هست