سلام ، پسر و دخترم کف پای صاف دارند میخوام پیش دکتر دانیال شریفی وقت بگیرم براشون ولی نمیدونم پزشک خوبی هست یا نه . هزینه ی جراحی و میگن پایی ۴۵ میلیون هست کسی اطلاعی داره ؟ شما میدونید ایشون کارشون چطوره ؟ تو اینستا انگار خیلی کار بلد هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
چرا میخوای عمل کنی اذیت میشن که پسر منم کف پاش صافه پول عمل ندارم ولی اگه داشتمم نمیکردم ...
عزیزم برای منم هزینه اش زیاده ولی وقتی مشکل زیاد بشه مجبور به درمانیم . خیلی ها کف پاشون صاف هست ولی مچ یا آشیل یا تاندون های پاشون مشکلی نداره وقتی مچ پا بخوابه یا بچرخه یا آشیل سفت بشه اون وقت گناه دارن
عوارض کف پای صاف چیه؟؟ بچه هات دردی چیزی دارن؟ اخه دکتر به دختر منم گفته کف پاش صافه اما نم ...
دخترم نه ولی پسرم کف پاهاش خیلی شدید صاف هست مدرسه فوتبالی چیزی بازی کنه تمام مچ پا تا زانوهاش همه دردناک میشه دو سه روز طول میکشه خوب بشه 🥺 همش بهش میگم فوتبال نکن دلش میگیره میگه دوست دارم نمیخوام بشینم نگاه کنم فقط . تازگیها انگار مچ پاش داره از سمت درون به زمین نزدیکتر میشه 🥺
دخترم هفت سالشه پسرم ده سال . آره گفته هر پایی تقریبا ۴۵ ولی باید تو معاینه مشخص بشه بستگی به نوع آسیب داره . نمیدونم نرخش کلا این هست یا ایشون زیاد میگن