2777
2789
عنوان

جراحی کف پای صاف

12502 بازدید | 25 پست

سلام ، پسر و دخترم کف پای صاف دارند میخوام پیش دکتر دانیال شریفی وقت بگیرم براشون ولی نمیدونم پزشک خوبی هست یا نه . هزینه ی جراحی و میگن پایی ۴۵ میلیون هست کسی اطلاعی داره ؟ شما میدونید ایشون کارشون چطوره ؟ تو اینستا انگار خیلی کار بلد هست

تو را من چشم در راهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای عمل کنی اذیت میشن که 

پسر منم کف پاش صافه پول عمل ندارم ولی اگه داشتمم نمیکردم 

گناه داره 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

عوارض کف پای صاف چیه؟؟

بچه هات دردی چیزی دارن؟

اخه دکتر به دختر منم گفته کف پاش صافه

اما نمیدونستم عمل داره

میگه انگشتام درد میکنن

بچه های شمام میگن انگشتامون درد میکنه؟؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
اگه بچن  تا جایی که میدونم کفش مخصوص میدن درست میشه

پسرم پاهاش درد میگیره دخترمم دکتر عکسشو دید گفته چرخش مچ پا داره بعضی ها کم کم دچار ناهنجاری استخوانی میشن  یا درد شدید دارند و مجبورن به جراحی

تو را من چشم در راهم.
چرا میخوای عمل کنی اذیت میشن که  پسر منم کف پاش صافه پول عمل ندارم ولی اگه داشتمم نمیکردم  ...

عزیزم برای منم هزینه اش زیاده ولی وقتی مشکل زیاد بشه مجبور به درمانیم . خیلی ها کف پاشون صاف هست ولی مچ یا آشیل یا تاندون های پاشون مشکلی نداره وقتی مچ پا بخوابه یا بچرخه یا آشیل سفت بشه اون وقت گناه دارن

تو را من چشم در راهم.
عوارض کف پای صاف چیه؟؟ بچه هات دردی چیزی دارن؟ اخه دکتر به دختر منم گفته کف پاش صافه اما نم ...

دخترم نه ولی پسرم کف پاهاش خیلی شدید صاف هست مدرسه فوتبالی چیزی بازی کنه تمام مچ پا تا زانوهاش همه دردناک میشه دو سه روز طول میکشه خوب بشه 🥺 همش بهش میگم فوتبال نکن دلش میگیره میگه دوست دارم نمیخوام بشینم نگاه کنم فقط . تازگیها انگار مچ پاش داره از سمت درون به زمین نزدیکتر میشه 🥺

تو را من چشم در راهم.
مگه کف پای صاف هم درمان داره؟؟؟ عمل میشه؟؟  100 درصد جواب  میده یا احتمالیه ؟؟!!  م ...

آره جراحی میکنند ولی هردو رو با هم نه پیج دکتر دانیال شریفی و ببین اینستا . ظاهرا خیلی حاذق هست

تو را من چشم در راهم.
دخترم نه ولی پسرم کف پاهاش خیلی شدید صاف هست مدرسه فوتبالی چیزی بازی کنه تمام مچ پا تا زانوهاش همه د ...

پای پسر منم خیلی صافه یه تیکه گوشته 

پاهاش ضعف داره راه میره کلا 

قراره بریم براش کفی سه بعدی بخریم تو کفی نگرفتی براشون ؟ 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
میدونی عمل سنگینیه؟چند وقتشونه ؟تو بچگی معمولا دکترا عمل نمیکنن که تو سن بلوغ اینکارو انحام میدن

میدونم سنگین هست جراحیش پسرم نزدیک ده سالش هست دکتر فعلا گفت باید ویزیت بشه تا تشخیص جراحی بده یا نه . 

تو را من چشم در راهم.
بچه هات چند ساله ان ؟ هر پایی ۴۵ ؟ 

دخترم هفت سالشه پسرم ده سال . آره گفته هر پایی تقریبا ۴۵ ولی باید تو معاینه مشخص بشه بستگی به نوع آسیب داره . نمیدونم نرخش کلا این هست یا ایشون زیاد میگن 

تو را من چشم در راهم.