2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم که دوسش دارم؟

708 بازدید | 25 پست

سلام..اول از همه بزارید تعریف کنم

بابای من تو شهرداری کار می‌کنه و برنامه های زیادی تو شهر میگیرن

خرداد که منو دوستم رفته بودیم برنامه بابام یکی از عکاسا رو دیدم و از همون موقع جوری عاشقش شدم ک تقریبا کل روز ب فکرشم 

بابای من شهریور میخواد ی تیم مستند ساز ببره اربعین بخاطر کارش و این پسره عم تو تیمشون هس و خب خیلی میبینمش این روزا تو جلسه ها و ..

ب مامانم دست و پا شکسته گفتم ک ازین پسره خوشم میاد ولی با خنده و این چیزا..

اینو بگم که یه سال ازم بزرگتره (۲۰ سالشه) و خب خانوادشون خیلی نمی‌شناسم ولی مث ما مذهبین احتمالا 

الان جوری شده که واقعا حالم بد میشه نبینمش و کللل روز دارم بهش فک میکنم و واقعا عاشقش شدم:)

اونم فک نکنم خیلی ازم بدش بیاد شاید خوشش بیاد نمی‌دونم...

بچه ها خانوادم نسبتا مذهبیه ولی مامانم خیلی پایمه باهاش راحتم 

میشه بگید چجوری بهشون بگم که دوسش دارم یا اصن چیکار کنم؟

فک نکنم تا پسر حرکتی نزنه شما بتونی کاری کنی حالا به مامانت بگی چیکار میتونه بکنه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطح دغدغه .....

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   

منم خیلی با بابام راحت بودم بهش گفتم بد برخورد کرد

کلی شرط گذاشت

ولی الان میبینه چقد خوشبختم پشیمون میشه از اون حرفاش😅تازه من خواستگاری اومدن و گفتم میشناسمش دوسش دارم😅😅دو هفته باهام قهر کردن.. کلی لاغر شدم از غصه🤦🏻‍♀️

بنظرم اول مطمعن شو واکنشش خوبه یا نه بعد بگو

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
فک نکنم تا پسر حرکتی نزنه شما بتونی کاری کنی حالا به مامانت بگی چیکار میتونه بکنه

چیکار کنمم بنظرت؟ حس میکنم پسره خجالت میکشه یا میترسه بخواد کاری کنه یا مثلا بهم بگه

به مامانت بگی که چی؟میخوای خواستگاری کنه ازش؟🙄

خودت باید یکاری بکنی اگه میتونی اینستاشو گیر بیار فالو کن یا یه جوری باهاش حرف بزن بفهمه خوشت میاد اگه اونم خوشش بیاد خودش میگه بهت

سن پسره خیلی کمه هااا رک و راست به مادرت بگو پس  اگه صمیمی هستید

آخه مامانم تا الان فک می‌کنه شوخیه..

دیشب بهم گف برا تو خیلی شوخی شوخی جدی شده منم نتونستم چیزی بگم دیگه

آخه مامانم تا الان فک می‌کنه شوخیه.. دیشب بهم گف برا تو خیلی شوخی شوخی جدی شده منم نتونستم چیزی بگم ...

خوب میگفتی اره 

دست خودم نیست

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم