2777
2789

بچه ها امروز من خوابم میومد تا 11 خوابیدم. شوهرمم خودش تا 11 خواب بود... 

بعد که از خواب پاشدیم همش بهم میگه خیلی بیکاری مثل آب راکد میمونی یه فعالیتی داشته باش یه کاری بکن. من از صبح تا شب روزهای عادی همش دارم فعالیت میکنم

صبح میرم باشگاه و بعدش تا ظهر سرکاریم میایم خونه من شام شبو میپزم ناهارو آماده میکنم کارهای خونه رو میکنم. باز بعد از ظهر میریم سرکار تا 10 شب... شب هم باز همینطور کلی کار تا بخوابم.... 

همش میگه تو باید یکاری بکنی خیلی بی مصرفی خیلی یکجا نشینی داری پسرفت میکنی 

من تصمیم دارم این ماه دانشگاهم ثبت نام کنم اما خب فعلا وقت ثبت نام نیست سایتش فعلا بسته اس. 

نمیدونم چیکار کنم واقعا؟؟؟؟؟؟ 

انقدر که شوهرم همش اینجوری میگه اعتماد به نفسم به صفر رسیده. 

دیگه زن مهرداد نیستم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا ...بگو خودمو بکشم تا خیالت راحت بشه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

اون چون خودش از خودش ناراضی اعتماد به نفس تو رو هدف گرفته

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰