2777
2789
عنوان

دستم شکسته🤒😭

3572 بازدید | 13 پست

دیروز خوردم زمین استخوان مچ دست چپم شکست گچ گرفتند به نظرتون چقد طول میکشه جوش بخوره؟

چی خوبه بخورم زود ترمیم شه؟😭😭😭😭😭

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک فوبیای پانسمان دارم‌و اگه بمیرم نمیزارم گچ بگیرن دستمو😐

حالا من دعا می کردم گچ بگیرن جراحی نیاز نباشه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

حداکثر یک ماه

یه چیز تیره رنگی مثل قیر هست اسمش مومنایی هست. تو اینترنت و باسلام سرچ کنی میاد. اگه اصلش گیرت بیاد برای شکستگی خیلی خوبه

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
حالا من دعا می کردم گچ بگیرن جراحی نیاز نباشه

ن بابا خیالت راحت ب زودی ترمیم میشه 

اب پای مرغ و پای مرغم زیاد بخور 

کله پاجه اینا استخون گاو اینا زیاد بخور زود جوشش میده

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

اونقده گریه کردم ضعف دارم

من چند سال پیش زمین خوردم با دستم اومدم پایین ارنجم شکست هنوز بعد از چند سال درست جمع نمیشه دستم😢

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

ممنون از همگی ببخشید دونه دونه جواب نمیدم تایپ کردن برام سخته عادت دارم دودستی کار کنم الان گیج شدم

حتما جوش میخوره؟

ممکن هست جوش نخوره؟

یه کم فاصله گرفتن استخوان ها از هم انگار به تیکه کوچولو داره جدا میشه خیلی میترسم 

من چند سال پیش زمین خوردم با دستم اومدم پایین ارنجم شکست هنوز بعد از چند سال درست جمع نمیشه دستم😢

وای خدا چرا؟

جراحی داشتین؟

موقع شکستگی چند سالتون بود؟

وای خدا چرا؟ جراحی داشتین؟ موقع شکستگی چند سالتون بود؟

۳۰ سالم بود نه جراحی نداشتم شکستگی ارنج خیلی بده چون چند تا استخون داره انگار بد جوش خورده مچ دست اینا خوبه راحت جوش میخوره

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
ممنون از همگی ببخشید دونه دونه جواب نمیدم تایپ کردن برام سخته عادت دارم دودستی کار کنم الان گیج شدم ...

جوش میخوره نگران نباش استراحت کن اینایی هم که تو تاپیک گفتن انجام بده 

۳۰ سالم بود نه جراحی نداشتم شکستگی ارنج خیلی بده چون چند تا استخون داره انگار بد جوش خورده مچ دست ای ...

انشاالله که زود جوش بخوره شما هم آرنجتون مثل اولش شه

ولی مچ هم بده دکتر گفت چون از کنار شکسته طول میکشه جوش بخوره خیلی میترسم که بعدا برام مشکل ساز شه

انشاالله که زود جوش بخوره شما هم آرنجتون مثل اولش شه ولی مچ هم بده دکتر گفت چون از کنار شکسته طول م ...

ممنون عزیزم خوب میشی ان شاالله استرس نداشته باشن 🌹