2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضی مردها توی اینجا هستن. از خودشون خجالت نمیکشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 91 پست
همین الانشم خیلی مرد هست ک جنسیت رو زن  نوشته شاید بارها بهشون عزیزم گلم قربونت برم گفته باشیم ...

آره میدونم .! 😔

گفتم کاش میشد....😂

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم این حرف رو نزنید از خدا نمیترسی؟

ن والا یه مرد وسط این همه زن میاد چکار؟؟؟ قحطیه جا هست؟ این همه حرف خصوصی زده میشه از بارداری و پریود و لکه بینی  و هزار مریضی زنانه دیگه یه مرد باید خجالت بکشه که میاد این حرفارو ببینه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
ب عنوان نماینده اقایون شما جواب بده هدفتون از حضور توی این سایت چیه؟

من پشیمونم چرا ۱۰سال پیش با این سایت آشنا نشدم

چیزایی توی این ۶ماه یاد گرفتم که باهمه ی ادعا بلد نبودم.

بچگی بخاطر حیا توی خانواده که یاد نگرفتیم مدرسه هیچی 

اومدیم دانشگاه که به فکر جدا کردن آقایون از خانومها بودن.

دریغ از آموزش و یاد دادن شخصیت و انتظارات خانومها

خیلی از مشکلات زوجها بخاطر عدم شناخت طرفین هست.

درک یک خانوم ناراحتی هاش .انتظاراتش .خوشحال کردنش .

چیزایی که توی جامعه آموزش ندادن به ما

آقا هستم.
ن والا یه مرد وسط این همه زن میاد چکار؟؟؟ قحطیه جا هست؟ این همه حرف خصوصی زده میشه از بارداری و پریو ...

ااینجا یه سایت عمومی هست چند سال پیش برای خانوم های باردار بود.اما الان بیشتر جمعیت سایت رو دختر و پسر های نوجوان و جوان تشکیل میدن.و عرف سایت تغییر کرده.

حضور آقایون منعی نداره .من خودم به شخصه اگه ۱۰سال پیش آشنا شده بودم توی زندگیم خیلی موثر بود.رفتار با خانومها که حتی توی دانشگاه هم به ما یاد ندادن

آقا هستم.
ااینجا یه سایت عمومی هست چند سال پیش برای خانوم های باردار بود.اما الان بیشتر جمعیت سایت رو دختر و پ ...

خیلی از مردای سایت مثله شما فک نمیکنن متاسفانه باعث اذیت و آزار خانوما میشن وارد تاپیکشون میشن جو اونجارو بهم میزنن🤦‍♀️

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤
ااینجا یه سایت عمومی هست چند سال پیش برای خانوم های باردار بود.اما الان بیشتر جمعیت سایت رو دختر و پ ...

این همه سایت و کتاب و مجله و رسانه هست میاید حرفای خصوصی خانمارو میخونید چیز یاد بگیرید؟ عجبا. من نمیتونم تعین تکلیف کنم بگم کسی بیاد یا نه اما اصلا حس خوبی به مردای اینجا ندارم و تو کتمم نمیره. نمیتونم جلوی شمارو هم بگیریم یا بگم برید اما نظرم همینه که گفتم. سایت هنوزم همونه هنوزم هشتاد درصد پستا مساعل خصوصی زنانس شمام بشین بخون یادبگیری

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
اگه اقایون نباشن پس این تاپیکهایی ک هر روزه خانما میزنن و اقایونو صدا میزنن کی جواب بده🥴 بودنشون ت ...

نباید همه مردارو جمع ببنندن  الله وکیلی همه مردا مثل هم نییستن من تو تاپیک مخصوص خانمها نمیرم🙏🏻

صدای دهل از دور خوشست ::::: کاربر اقا هستم
ن والا یه مرد وسط این همه زن میاد چکار؟؟؟ قحطیه جا هست؟ این همه حرف خصوصی زده میشه از بارداری و پریو ...

نمیخواستم بگم ولی حالا که خودت گفتی بشنو

اینها همش درد هست که یک آقا تا موقع ازدواج ندونه یک خانوم وقتی پریود میشه خلقیاتش تغییر میکنه احتیاج داره درک بشه .اینها درد هست.یک نمونه ساده رو گفتم.اموزش توی جامعه صفر

آقا هستم.

بله برای اقایون سایت مفیدیه باید درست استفاده بشه

صدای دهل از دور خوشست ::::: کاربر اقا هستم

اینو نگن چی بگن یا میگن سایت عمومیه یا میگن برای شناخت خانوما.انگار الگوریتمیم انقد پیچیده ایم باید بیان سایت زنونه تا مارو بشناسن

یا انگار تو‌عمرشون زن ندیدن ک شناختی ازش ندارن از بچگی ک با یک زن بزرگ‌شدین دیگه کمو بیش اطلاعی دارید ازمون

ب عنوان نماینده اقایون شما جواب بده هدفتون از حضور توی این سایت چیه؟

و همینطور لطفا بفرمایید ما خانمها برای داشتن یه جمع دوستانه و مطلقا خانمانه باید چکار کنیم که آقایون نفوذ و ورود نکنن. شاید شما درک کنین ولی خیلی‌ها نمیتونن واقعا درد خودشونو راحت بگن.

چرا همش ما زنها رو مجبور میکنین به محدودیت.

همش هم برای قصور دیگران ما ها یاید تقاص پس بدیم؟

قدر خودتو بدون. تادیگران هم احترام بزارن بهت.
و همینطور لطفا بفرمایید ما خانمها برای داشتن یه جمع دوستانه و مطلقا خانمان۷ باید چکار کنیم که آقایون ...

دقیقا

من نمیتونم مسائل زنونمو بیان کنم یه اقا میاد اظهارنظر میکنه میمیرم از خجالت

این همه سایت و کتاب و مجله و رسانه هست میاید حرفای خصوصی خانمارو میخونید چیز یاد بگیرید؟ عجبا. من نم ...

اره خب کتابها و مجله هایی که جامعه رو گل و بلبل نشون میدن.حتی باشه هم یه بخش هست.

قطعا اینجا میمونم و خوشحالم بابتش من نمیتونم ذهنیت همه آدمها رو عوض کنم اما میتونم خودم رو تغییر بدم .موفق باشید

آقا هستم.