2777
2789

کسی هست اینجاازعکس دندون سردربیاره عکس دندونموبذارم؟!

تازه عکس دندونمم نکه داشتن گفتن واسه پرونده لازم داریم😳😳میشه مگه؟!

این عکس دندونموچندوقت پیش گرفتم

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️

دکتر خواهرمم عکسشو نگه داشت گفت میذارم پرونده، طبیعیه پس

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار بوده چند رو بکشن؟ کدومو کشیدن؟

ببین من گفتم دندون عقلموبکش اونیکه ازهمه خرابتره

بعدمن پایین هردوطرف دوتاخراب دارم که جراحی لازمه قبلانشون دکترداده بودم گفته بود

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
ببین من گفتم دندون عقلموبکش اونیکه ازهمه خرابتره بعدمن پایین هردوطرف دوتاخراب دارم که جراحی لازمه ق ...

برو‌از مرکزی که عکس گرفتی بگو‌یکی دیگه واست چاپ کنن ببر نشون یه دکتر دیگه بده بیبین درست واست کشیده

دوتای‌اخری سمت راست تواین عکس تازه دوتام کشیده

ببین اصولش اینه دکتر شماره دندون می‌نویسه و اونا براساس شماره ای که دکتر داده میکشن ،ایمجوری درست یا اشتباه کشیدن تشخیصش سخته و متخصص باید بگه

خب اینجوری که نمیشه گفت اشتباه کشیده یا درست

ببین این دوتا دندونی که من دارم میگم توی لثم رشدکرده اصلااین واجبتربودنمیدونم چرانکشید..خودمم حواسم نبودکفتم دکتره بهترمیفهمه

اومدم خونه زده همون لثم عفونت کرده ازدرددارم میمیمرم

فردام بایدبرم سرکار

ببین عکس واست اورد؟اصلااون دندونم خراب هست؟

برو‌از مرکزی که عکس گرفتی بگو‌یکی دیگه واست چاپ کنن ببر نشون یه دکتر دیگه بده بیبین درست واست کشیده

مرسی