زرنگ،ولی،ساده مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1282 عنوان حس میکنم دکتردندونمواشتباهی کشیده،کسی هست اینجا 140 بازدید | 12 پست کسی هست اینجاازعکس دندون سردربیاره عکس دندونموبذارم؟!تازه عکس دندونمم نکه داشتن گفتن واسه پرونده لازم داریم😳😳میشه مگه؟!این عکس دندونموچندوقت پیش گرفتم ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️ 1402/05/06 | 09:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7842 دکتر خواهرمم عکسشو نگه داشت گفت میذارم پرونده، طبیعیه پس چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
زرنگ،ولی،ساده مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1282 قرار بوده چند رو بکشن؟ کدومو کشیدن؟ ببین من گفتم دندون عقلموبکش اونیکه ازهمه خرابترهبعدمن پایین هردوطرف دوتاخراب دارم که جراحی لازمه قبلانشون دکترداده بودم گفته بود ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
زرنگ،ولی،ساده مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1282 قرار بوده چند رو بکشن؟ کدومو کشیدن؟ ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
زرنگ،ولی،ساده مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1282 دوتایاخری سمت راست تواین عکس تازه دوتام کشیده ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
moonlightm عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2119 ببین من گفتم دندون عقلموبکش اونیکه ازهمه خرابتره بعدمن پایین هردوطرف دوتاخراب دارم که جراحی لازمه ق ... خب اینجوری که نمیشه گفت اشتباه کشیده یا درست
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7177 ببین من گفتم دندون عقلموبکش اونیکه ازهمه خرابتره بعدمن پایین هردوطرف دوتاخراب دارم که جراحی لازمه ق ... برواز مرکزی که عکس گرفتی بگویکی دیگه واست چاپ کنن ببر نشون یه دکتر دیگه بده بیبین درست واست کشیده
moonlightm عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2119 دوتایاخری سمت راست تواین عکس تازه دوتام کشیده ببین اصولش اینه دکتر شماره دندون مینویسه و اونا براساس شماره ای که دکتر داده میکشن ،ایمجوری درست یا اشتباه کشیدن تشخیصش سخته و متخصص باید بگه
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7177 البته من هروقت عکس دندون کشیدم فایل عکس روواسم اس ام اس کردن اون عکس روهم میتونی نشون دکتر دیگه بدی
زرنگ،ولی،ساده مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1282 خب اینجوری که نمیشه گفت اشتباه کشیده یا درست ببین این دوتا دندونی که من دارم میگم توی لثم رشدکرده اصلااین واجبتربودنمیدونم چرانکشید..خودمم حواسم نبودکفتم دکتره بهترمیفهمهاومدم خونه زده همون لثم عفونت کرده ازدرددارم میمیمرمفردام بایدبرم سرکارببین عکس واست اورد؟اصلااون دندونم خراب هست؟ ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
زرنگ،ولی،ساده مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1282 برواز مرکزی که عکس گرفتی بگویکی دیگه واست چاپ کنن ببر نشون یه دکتر دیگه بده بیبین درست واست کشیده مرسی ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
moonlightm عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2119 ببین این دوتا دندونی که من دارم میگم توی لثم رشدکرده اصلااین واجبتربودنمیدونم چرانکشید..خودمم ح ... تو عکس من خرابی و پوسیدگی ندیدم عزیزم