2777
2789

دوستان من تاپیک های قبلیم گفتم چجور آدمیه ولی خلاصه من خیلی آدم ساده و احمقیم خیلی ازم سواری کشیده و سوء استفاده کرده حالا دیگه یه مدت اصن جوابشم نمیدم نمیرم اونم نمیاد دیگه زنگم نمیزنه ولی از رو نمیره زنگ میزنه شوهرم امار میگیره دستور میده دیشب ما رفته بودیم پیش دوست شوهرم که نانوایی داره اونم زنگ زده بود که واسه ما هم نون بیارید

حالا نمیخوام شوهرم بفهمه من خوشم ازش نمیاد میخوام یجوری که این سیاست دارها انجام میدن کاری کنم که کلا دیگه سمتون نیاد بفهمه خوشمون ازش نمیاد اگه به شوهرم بگم نون نیار فلان نکن باز مثل قضیه مادرش میگه از خانواده ام خوشت نمیاد بنظرتون چیکار کنم قراره امروز بریم امامزاده اونم میدونم میاد اونجا میچسبه بهمون😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اشتباه میکنی که فکر میکنی میتونی کاری بکنی اون نیاد سراغتون….همسرت باید رفت و امد یا آمار دادن به خواهرشو کنترل کنه.

شما میتونی بی تفاوت و سرد خودتو نشون بدی که بخودت روش نشه چیزی بگه یا ازت سو استفاده کنه

شما اشتباه میکنی که فکر میکنی میتونی کاری بکنی اون نیاد سراغتون….همسرت باید رفت و امد یا آمار دادن ب ...

خوب چجوری رفتار کنم یا چیکار کنم که شوهرمم اینکارو نکنه؟

بخوای نخوای تا آخر عمر بیخ ریشته امکان نداره  بتونی ارتباطشو 

واسه همیشه قطع کنی ..

بهتره حساسیت نشون ندی و زندگیتو زوم اون نکنی اونوقت راحت تر باهاشون کنار میای..

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

منم از این نوع خواهر شوهر کنجکاو دارم همه جوره رسیدگی می‌کنه به زندگیمون ولی نمی دونم چرا من دوسش دارم و نمی خواهم ناراحتش کنم در عوض شوهرم ازش بدش میاد و بهش رو نمی ده دیشب اومد خونمون شوهرم اصلا نگاش نکرد من خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم 

خوب چجوری رفتار کنم یا چیکار کنم که شوهرمم اینکارو نکنه؟

خودتو اصلا درگیر حرفا و قول و قراراشون نکن ، بخودشون مربوطه و شوهرت تا حدی که به زندگیتون لطمه نخوره حق داره با خواهرش ارتباط داشته باشه یا براش کاری انجام بده.

اگه یجا هم دیدی داره زیاد آمار مسایل خصوصی‌ و همه چی رو میده به خواهرش ، بگو از من چیزی نگو به خواهرت یا قبلش خبر بده من با خانوادت رودر واسی دارم و راحت نیستم.

وخودتم کلا صمیمی نشو ، از کاراشون هیچی نپرس، ازت سوالم میکنن با نمدونم چمدونم جواب بده .