2777
2789

تاپیکت از کراش رسید ب گور بابای کراش😂🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا پزشک و کادر درمان خصوصیت های خاص دارن اکثرا و تحملشون و زندگی باهاشون به شدت سخته و یه عده شون ک ...

تایپ‌منم نیستن 👍🏻

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
تاپیکت از کراش رسید ب گور بابای کراش😂🦦

خودمو عشقه🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
🤣🤣🤣🤣من دیگ حال ندارم نمیزنم اصا بلدم نیستم

من دوسال پیش بود یادمه هروز میرفتم ارایش میکردم ک یاد بگیرم

با این همه تمرین هنوزم یک ساعتو نیم خط چشمم طول میکشه:/

میشه منم عشق باشه؟🥺😂

بعلهههههه😍🥺😂🦦

گذشتم ولی خاطره خوبی برام نشد کراش بعدیم خداییش خوشکل بود اونم رفیق داداشم و فامیلمون بود سفید بود ...

وای 😂... 

انشاءالله از این به بعد کلی خاطره خوب 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
من دوسال پیش بود یادمه هروز میرفتم ارایش میکردم ک یاد بگیرم با این همه تمرین هنوزم یک ساعتو نیم خط ...

عاشقتم ینی😂😂😂

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

من دوسال پیش بود یادمه هروز میرفتم ارایش میکردم ک یاد بگیرم با این همه تمرین هنوزم یک ساعتو نیم خط ...

باز خوبه یاد گرفتی من بزنم شبیه کائنان معبد میشه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

نمیشه ربطش داد به این چیزا ولی خب گاهی درسته نامزد منم کادر درمانه ولی خب خیلی فرق داره شخصیتش بست ...

اون که صد در صد مال خودمم جز کادر درمانه ولی خب تو این کادر بیشتره 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!