2777
2789
اصا برات مهم نباشه ببین این اصا اسمش خود شیفتگی نیست! من از نظر خودم خیلی خوشکلم توهم خوشکلی! بقیش ...

اینا قبل ما پلنگ دورشون بوده😂 مال من رل قبلیش داف بود بعد به من میگفت چرا ارایش نمیگنی یه ددنه کرم با یه رژ با یه ریمل میزنی خط چشمم نصف میکشی گفتم وحشی دیگه چی کنم دیگه من خط چشم بلد نیستم و نمیخام میخای خودمو چیکار کنم دیگ

😂😂 خوبه از اون دوران گذشتی واقعا 

گذشتم ولی خاطره خوبی برام نشد

کراش بعدیم خداییش خوشکل بود اونم رفیق داداشم و فامیلمون بود سفید بود موهاش صاف بود و قد بلند میدیمش اب از لبو لوچم میریخت همه فهمیده بودن انقد با ذوق بهش نگا میکردم😐😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا پزشک و کادر درمان خصوصیت های خاص دارن اکثرا و تحملشون و زندگی باهاشون به شدت سخته و یه عده شون ک ...

نمیشه ربطش داد به این چیزا ولی خب گاهی درسته

نامزد منم کادر درمانه ولی خب خیلی فرق داره شخصیتش

بستگی به آدمش داره خیلیاشون دچار خودشیفتگی هستن

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
من نمیتونم رو آخرین ریپلیت پیام بذارم نیمدونم باگ افتاده عزیزمییی قشنگ جان

😍😘❤❤❤❤

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

اینا قبل ما پلنگ دورشون بوده😂 مال من رل قبلیش داف بود بعد به من میگفت چرا ارایش نمیگنی یه ددنه کرم ...

وای دقیقااااااااااااااااااا منم اصا ارایش نمیکنم

اوکیه صورتم ینی نیازی ب ارایش نداره(بخدا تعریف نمیکنم)

ینی از ارایش متنفرم یچیزی رو صورتم سنگینی میکنه

یبارم ارایش کردم به همه چی آلرژی داشتم خداروشکر🤣راحت شدم

اینا قبل ما پلنگ دورشون بوده😂 مال من رل قبلیش داف بود بعد به من میگفت چرا ارایش نمیگنی یه ددنه کرم ...

من رلم اولاش اینجوری بود هشم ایراد میگیرفت ک چرا ارایش نمیکنی بدش ک جدی شد میگفت چرا انقد ارایش میکنی

فازا مازا لازا😐

وای دقیقااااااااااااااااااا منم اصا ارایش نمیکنم اوکیه صورتم ینی نیازی ب ارایش نداره(بخدا تعریف نمی ...

من ب کرم حساسیت دارم ی بار زدم انقد صورتمو خاروندم همه خون اومده بود و ورم کرده بود😐

من ب کرم حساسیت دارم ی بار زدم انقد صورتمو خاروندم همه خون اومده بود و ورم کرده بود😐

تو منی؟همزاد منی؟

من کرم و ریمل زدم

داشتم مژه هامو میکندم نیم ساعت بعدش بسسسس میخارید و قرمز شده بود

کل صورتم قرمززززز و دونه زد

گفتم دیگه توبه