2777
2789

ستوری گذاشته باهاش چجوری رفتار کنم تازه بهش ابراز علاقه کرده بودم همیشه جوابشم زود میدادم اگر پیام داد چ کنم 

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن

خانوما یه خواهش دعا کنید عشقم برگرده فردا زنگ بزنه بهم خیلی دوسش دارم بدونه اون نمیتونم تمام امیدم به همین شباس هرکی دعا کرد لایک کنه صلوات بفرستم براش

یه صلوات برام میفرستی🙂❤️🙏🏼 یا ضامن آهو 🫀✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما یه خواهش دعا کنید عشقم برگرده فردا زنگ بزنه بهم خیلی دوسش دارم بدونه اون نمیتونم تمام امیدم ب ...

چن روزه ازش بیخبری؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
به ماه رسیده 

میدونم چقد سخته حالت ازخدا میخوام ازتهه دلت دست خالی برنگردی الهی دلتو شاد کنه اگ لایق باشم حتمن حتمن همیشه یادت میکنم خودمم مشکل دارم ت زندگی چشامم همش گریون ولی یادت میکنم میدونم حالت ازحال من بدتره سخته....قهرید یا نامردی کرد ولت کرد؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
میدونم چقد سخته حالت ازخدا میخوام ازتهه دلت دست خالی برنگردی الهی دلتو شاد کنه اگ لایق باشم حتمن حتم ...

قربونت برم خواهرم❤️

ولم کرد…💔💔

خبر دارم ازش از دوستاش میپرسم 

ولی یکماهه زیاده ازخدا بخواه اگ قراره نباشه ازدلت بیرونش کنه و یک زندگی خوب واست بسازه اگ دوستت داشت یکماه بدون تو نمیتونست حتمن خبری میگیرفت ازت ولی دله دگ چ میشه کرد الهی حاجت دلت با حکمت خدا یکی باشه و تا همین جمعه ی عاشورا ب مراد دل شکستت برسی .توام منو تودعات فراموش نکن

ولی یکماهه زیاده ازخدا بخواه اگ قراره نباشه ازدلت بیرونش کنه و یک زندگی خوب واست بسازه اگ دوستت داشت ...

چشم خواهر دستت درد نکنه اسمتو میگی تو دعا ها بگم؟

قربونت برم خواهرم❤️ ولم کرد…💔💔

ابجی شاغلی؟میتونی بری سرکار اگ بتونی ازخونه بزنی بیرون زود فراموش میشه یا بتونی هرچی ازش داری پیام عکس پاک‌کن تنها نشین خونه بزن بیرون برو بادوستات سرکار

ولی سخته واقعا حالتو دارم حس میکنم

ابجی شاغلی؟میتونی بری سرکار اگ بتونی ازخونه بزنی بیرون زود فراموش میشه یا بتونی هرچی ازش داری پیام ع ...

نه عزیزم شاغل نیستم ببین شاید باورت نشه ولی با دوستامم میرم بیرون به فکرشم شبا تا صب بیدارم همش دارم با خودم حرف میزنمو فک میکنم دارم دیوونه میشم واقعا 

اسی هیچ هیچ واکنشی از خودت نشون نده، با تاخیر یه ساعت یا بیشتر جوابش رو بده، و همانطوری رفتار کن که اگر در جا بهت جواب داده بود. مردا متاسفانه همینن ای کاش بهش ابراز علاقه نکری بودی، مردادوست دارند خودشون زن رو بدست بیارن نه اینکه زن بهشون پیشنهاد بده

نه عزیزم شاغل نیستم ببین شاید باورت نشه ولی با دوستامم میرم بیرون به فکرشم شبا تا صب بیدارم همش دارم ...

بیا زیر تاپیکای خودم کامنت بزار اینجا اسی شاید ناراحت شه 

شرمنده استاتر وسط چت شما صحبت کردیم