2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@sogoli_baba ‍ 

گلم میشه بگی من کی ازدواج می کنم؟ اصلا ازدواج می کنم؟ میشه هر چی راجع به ازدواجم حس می کنی بگی لطفا، ممنون میشم

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
گلم میشه بگی من کی ازدواج می کنم؟ اصلا ازدواج می کنم؟ میشه هر چی راجع به ازدواجم حس می کنی بگی لطفا، ...

عزیزم بنظرم با شریک احساسیت ب جای خوبی میرسی

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

@دخترکوچولوتونم  

عزیزم چند بار ازتون پرسیدم تو تاپیک ها جواب ندادید

الان تگتون کردم

میشه لطفاً در مورد ازدواج من بگید چه حسی دارید؟

با کی و چه شغلی ازدواج می کنم؟ و زنان حدودیش

ممنون میشم

برات 20 تا صلوات می فرستم 

@دخترکوچولوتونم عزیزم چند بار ازتون پرسیدم تو تاپیک ها جواب ندادیدالان تگتون کردممیشه لطفاً در مورد ...

ازدواج موفقی داری می‌دونم از دست بعضیا یه ذره دلخوری ولی برطرف میشه هم خواستگار آشنا داری هم غریبه خیلی دلت میخواد یکی مثل خودت پیدا بشه ومیسه گل قشنگم عاشق شیطونی هستی و دلت میخواد یکی پایه باشه و یکم از خودت بزرگتر زمان دقیقی نمیدونم ولی اون کسی که دنبال شی رخ نمایان می‌کنه کم کم

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
ازدواج موفقی داری می‌دونم از دست بعضیا یه ذره دلخوری ولی برطرف میشه هم خواستگار آشنا داری هم غریبه خ ...

ممنون عزیزم

حرفات دلم رو آروم کرده

صبر می کنم ببینم قسمتم با کیه

ان‌شاءالله که خدا بهترین تقدیر رو برام رقم بزنه

و همینطور برای شما گلم 🙏💖♥️