2777
2789
عنوان

مادرشوهر حسود

128 بازدید | 6 پست

بچه ها من همسرم باهام قهر کرده بود از اونجایی ک خوندم و هیچ وجه منت شوهرو نباید کشید به حال خودش ولشکردم(نامزدیم)هنوزنرفتیم سرخونه خودمون چندوقتی خونه مادرشوهرم نرفتم یعنی نیومد ک برم بعد مدت ها ک اشتی کردیم بزور رفتم مادزشوهرم از لج من هی ب همسرم اهمیت میداد درصورتی ک قبلا اینجوری نبود یعنی فهمیده قهریم یا همسرم بهش چیزی گفته؟قهرمونم سر درس خوندن بود من عااقه ندارم همسرم چون علاقه داشت میگفت بخون منم گفتم زن درسخون میخای منو ولکن برو درسخون بگیر اونم ب چس آقا برخورده بود

لابد فهمیده توهم از حرصش قربون صدقه شوهرت میرفتی

بعدم وقتی میخوای با شوهرت مخالفت کنی مستقیم نگو نه نمیخونم و اینا

بگو میخونم حالا وقتمو خالی کنم، یا حالا عروسی کنیم و...

مردارو باید پیچوند عزیزم منم تازه فهمیدم اینو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توعم محلش نده مادرشو ،به اون چه مسایل شما، بی محلی کن شما هم ، اجازه نده دستکاری روانی ت کنن، درس خوندن هم یه تصمیم شخصیه و جزو وظایف زناشویی نیس

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

تنها شوهری که دیدم از پیشرفت همسرش استقبال میکنه که اونم به در بسته خورد

عزیزم چه استقبالی میگه یکسال بخون همون چیزی ک من میخامو قبول شووو اگ بگه هرچی میخای بخون ک میخونم

مادرشوهر همینه مادرِ شوهره مادر خود آدم نیست که انتظار از مادرشوهر دارین؟همین که زندگیتو بهم نزنه باید کلاهتو هفت تا آسمون بالاتر بندازی حالا این وسط شانس بیاری گلش گیرت بیاد یا کلا مادرشوهر نداشته باشی ...حتما فهمیده شوهرت بهش گفته