2777
2789
عنوان

تحقیق در مورد دین ها و وقایع

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 120 پست

سلام عزیزم عضو سایت داداش رضا بشید 

ایشون دین و امام حسینو بعد از ی مدتی از زندگی شناختن کتاب‌های فوق العاده قشنگی نوشتن نظر سنجیارو بخونید خودتون متوجه میشوید چقدر نوشتهاش طرفدار داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لهوف از سید ابن طاووس

کشف الاسرار امام خمینی

کتاب های شهید مطهری فوووق العاده‌ست

نظام حقوق زن در اسلام شهید مطهری خیییلییی توصیه میکنم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
رو چه حسابی

ایشون بدون تعصب با نهایت آرامش و صبر با بهترین منابع و کتاب ها راهنمایی میکنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

امیدوارم جواب بدن واقعا حالم بده هیچکی یه جواب درست نمیده حتی روحانی ها هم یه جوابی میدن که قانع نم ...

اگه خواستی درخواست دوستی بده سوالاتو بپرس تا حد امکان راهنماییت میکنم

من خودمم همینطور بودم یه زمانی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن 

قرآن با تفسیر حتما بخون 

انسان ۲۵۰ ساله یه اسم دیگه زدن روش الان یادم نمیاد اونو تا یه حدیشو خوندم حبیلی بدرد بخور و کاربردی بود الان تو مصاحبه استخدامی هم ازین کتابا تست میگیرن

🤍
زیاد پیگیر نباش کتابا هم زائیده ی ذهن یه ادم معتقدن به هر چیزی فرق نداره به عقلت رجوع کن

وا آدمی ک مطالعه و تحقیق نکنه عقلش رشد نمیکنه و عقب مونده میمونه!

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍