2777
2789
عنوان

تحقیق در مورد دین ها و وقایع

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 120 پست

چون این مساله دغدغه خودم نبوده منبع مطالعاتی نمی‌شناسم که معرفی کنم.  اگه خواستی مطالعه کنی، فقط منابع موافق رو مطالعه نکن. مخالفین اون مورد رو هم مطالعه کن و در نهایت با عقل و درک خودت تصمیم بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم شماهم میدونم کتاب زیاد میخونی اگه منبع مناسبی میشناسی ممنون میشم معرفی کنی

خواهش میکنم عزیزم

من کتابایی با این موضوعات زیاد نمیخونم ولی اوپرا چرا

کاربر آگاهی هستن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

میشه بگی چطوری قانع شدی؟ چیکار کردی

کتاب خوندم

مستند دیدم

از آدمای دانا پرس و جو کردم

درخواست دوستی بده باز اگه خواستی راهنماییت کنم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بنظرم نمیتونی یک کتاب کاملا بی طرف پیدا کنی 

یا افراط یا تفریط

هرکسی از ظن خود شد یار من 

ولی توصیه میکنم پیج فرهمند علیپور رو تو اینستا پیدا کنی مطالبش رو دنبال کنی ، اکثرا مستند و مبتنی بر تاریخ و عقل هستند تا اعتقاد صرف 

وای چرا اینجوری شدین به عاشورا شک دارین چجوری میشه اخه 🥺🥺🥺🥺

من شک ندارم ولی مثلا شوهرمن یه آدمی بود که توی محرمم مش روب میخورد اصلا براش مهم نبود ولی الان اسم امام حسین بدون هیچ روضه ای میادگریه میکنه دلیلشم این بوده که کاملا اتفاقی وبدون پاسپورت واینا رفته کربلا و بعداون تغییرکرده ولی ازش میپرسم که به منم بگه علت این همه دوست داشتن چیه میگه علت نداره نمیتونم توضیح بدم من نمیتونم اینطکرآدمارودرک کنم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
دست خودم نیست اصلا نمیگم شک دارم ولی خب یجوری ام کلا 

نگران نباش آدم تا شک نکنه به ایمان نمیرسه

یه نویسنده زردتشتی بود اسمش یادم نیست اون بعد از کلی مطالعه مسلمان شده بود

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠