#ترشی_سیر_هفت_ساله_فوری
سیر به مقدار نیاز
سرکه بالزامیک یا قرمز: قدری که روی سیرها پوشیده بشه
شکر:1 قاشق غذا خوری ترجیحاً شکر قهوه ای
برگهای اضافی سیرهارو تا جایی که میتونید تمیز کنید
سیرهاتون رو توی قابلمه بریزید و روشون سرکه بریزید به قدری که سیرها پوشیده بشن و بعد بزارید روی حرارت بجوشون اما زیاد نباید سیرها بپزن و له بشن شکر رو هم باسیر ها بریزید
میتونید از 2-3 قاشق تمر هندی له شده هم استفاده کنید داخل سرکه که فوق العاده میشه
هم ترشیتون خوشمزه میشه و هم رنگش تیره میشه
سیرها رو بعد از سرد شدن در داخل شیشه بریزید و روشون سرکه بالزامیک بریزید(همون سرکه که سیر رو باهاش جوشوندید)
و درشو محکم ببندید سیر ترشی 7 ساله شما بعد از 1 ماه حاضره
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل