2777
2789
عنوان

اضافه وزن بارداری

121 بازدید | 7 پست

اگه استعداد چاقی داشته باشیم و بخوایم باردار بشیم ولی نخوایم خیلی چاق بشیم باید چکار کنیم لطفا از تجربیاتتون بگید . همیشه رژیم هستم و ورزش میکنم . سرد مزاجم . تلاش زیادی میکنم تا وزنم بالا نره . میخوام موقع بچه دار شدن هیکلم بد نشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر میوه و گوشت و مغزیجات و سبزیجات و لبنیات اینا بخوور. برنج ماکارونی سیب زمینی نون کم بخوور

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

من اضافه وزن داشتم ،ولی تو دوتا بارداری هام زیاد اضافه وزن پیدا نکردم.بخصوص بارداری دومم که دوقلو زایی بود همش ۱۰_۱۲ کیلو اضافه کردم،که بعد زایمان وزنم به قبلش و حتی کمتر هم برگشت

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
عزیزم ربطی نداره من الان ۷ماهمه کلا ۵کیلو چاق شدم دکتر دعوام کرده رژیم بگیر تو بارداری خیلی چیزا نمی ...

وا زیاد وزن اضافه نکردیه که. منو تو ماه ۵ الان.۳/۵کیلو اضاف کردم

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

من رژیم بودم کم میخوردم درحدی ک گرسنه نباشم. پرخوری نمیکردم اصلا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜