2777
2789
عنوان

خواهرانه به مشورت و راهنماییتون نیاز دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداقت در رابطه این نیس که همه خصوصیای زندگیمونو بگیم خصوصا از گذشتمون

عزیزم این فرق داره .این همه ی رازهاش نیست .این یه اتفاق خیلی مهمه که بعده ها میتونه براشون مشکل درست کنه .البته اگه قصدشون جدی باشه .ولی بازم به خود استارتر و نظرش ربط داره .اگه اوکی باشه میتونه بگه

چرا 

نری بگی بعد پسره سرد بشه بره تایپک بزنی بگی عشقم رفت !

در بهترین حالت ممکن حس بدی پیدا می‌کنه 

چون سیستم مرد ها با ما زن ها متفاوت هست عزیزم 

پیش مرد ها باید سیاست داشته باشی نباید همه چیز رو بگی 

این به معنی دروغگو بودن نیست اما لزومی نداره بیای گذشته رو توضیح بدی و فکر کنی الان پا به پات گریه می‌کنه و میگه الهی بمیرم برات عشقم ...و .. متاسفانه کم اینجوری پیش میاد ‌‌ تو ذهنش هزار تا سناریو میسازه دوست پسرت .. 

خودت برو خودت رو با مشاور درمان کن 

حالا خودت می‌دونی عزیزم گفتن از من

نمیشه اینجا بگید ؟ 

خوب اینجا به نظراتم انتقاد می‌کنند ولی اونجا راحت تر میتونم باهات صبحت کنم البته اگر دوست داشتی درخواست بده اگر هم نه فعلا هیئت هستم نمیتونم تایپ کنم رفتم خونه میام میگم نه اینکه بگم داخل پیوی الان میگم ها نه اونجا هم میرم خونه اونوقت میام سایت اینجوری گمت نمیکنم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم این فرق داره .این همه ی رازهاش نیست .این یه اتفاق خیلی مهمه که بعده ها میتونه براشون مشکل درست ...

گفتنش نمیتونه واسشون مشکل درست‌کنه؟ میدونی سر بحث ها چقد‌میتونه بکوبه سرش؟ این ساده ترینش بود و به فرض اینکه طرف انسان با درکی باشه حتی! 

خوب اینجا به نظراتم انتقاد می‌کنند ولی اونجا راحت تر میتونم باهات صبحت کنم البته اگر دوست داشتی درخو ...

درخواست میدم بهتون ، عبادتتون قبول 

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜
درخواست میدم بهتون ، عبادتتون قبول 

قبول حق عزیزم 

باشه🌹

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

گفتنش نمیتونه واسشون مشکل درست‌کنه؟ میدونی سر بحث ها چقد‌میتونه بکوبه سرش؟ این ساده ترینش بود و ...

حقیقتا این چیزی نیست که ما بتونیم راجبش درست نظر بدیم .واقعا به خود طرف بستگی داره .صددرصد مشکل درست میشه چه بگه چه نگه .ولی اگه بتونه مخفیش کنه ،جوری که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده بهتره ولی درغیراینصورت ممکنه تو رابطه همش شکاک باشه و نتونه یه دلیل درست برای کاراش بیاره .اونوقته که ب مشکل برمیخورن