2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دیده شدن عروس هیچ ربطی به رنگ لباس نداره .خیلیا تو مراسم عقد لباس رنگی میپوشن،پس یعنی مرکز توجه نیستن!؟؟؟؟هر ازگاهی یک موج بیخودی میدن تو جمعیت که به جز عروس هر کسی لباس سفید بپوشه بیشعوره .تو همون عروسی هم اگه ۵۰ نفر لباس سفید بپوشن بازم اون عروسه که تو مجلس دیده میشه

در واقع اقایون جز کت شلوار برا انواااااع مراسم ، لباس رسمی دیگه ای ندارن و میتونن همه جا و تا اخر عمر بپوشن ولی لباس عروس فرق داره دیگه

اما خداییش سفید پوشیدن ایرادی نداره ، اما لباس مشابه لباس عروس پوشیدن عیبه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

اه متنفرم از این چرت و پرتا

اولا رایج ترین چیز بین پسرا ت عروسی کت شلواره اونم مشکی ولی رایج ترین لباس بین دخترا لباس سفید نی

دوما بنظر من اگ یکی از مهمونا لباس سفید،شیری اینجوری بپوشه هیچ اشکالی نداره وقتی شبیه تور عروس نباشه ولییی ادم خودش میفهمه یسریا عمدا میپوشن اوناس ک شاید اذیت کننده باشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

عه گلزار :/

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من واقعا نمیدونم چه حرفیه که میگن کسی که سفید میپوشه حسوده والا کسی که وارد سالن بشه از ده کیلومتری عروس رو میشناسه به رنگ لباسم ربطی نداره 

به نظرم در صورتی طرف عقده ای هست که سفید پفی و با تاج اینا داشت باشه واقعا زشته

والا یه طوری حرف در میارن من واسه عروسی کسی میخواستم لباس بخرم یه پیرهن پسندیدم خیلی شیک بود نقره ای بود. اینقدر بالا پایینش کردم لحظه آخر منصرف شدم. نگران بودم همه بگن سفید پوشیدی شبیه عروسه . هرچی فروشنده گفت این ربطی به لباس عروس نداره نقره اییه ... من نتونستم ریسک کنم. گفتم برام حرف در میارن. آخر مشکی خریدم رفتم. دیدم همه یا نقره ای پوشیدن یا کرم روشن یا طوسی روشن. آخه والا عروس عروسه. بقیه سفیدم بپوشن تو مرکز توجه نیستن هرگز 

یه خانم مستقل و قوی 
من واقعا نمیدونم چه حرفیه که میگن کسی که سفید میپوشه حسوده والا کسی که وارد سالن بشه از ده کیلومتری ...

آره دیگه پفی بد هست. ولی سفید معمولی چه اشکالی داره. منم میترسم از حرف مردم وگرنه اینقدر شده پیرهن سفید یا نقره ای پسندیدم نخریدم. رسوا میکنن آدمو. 

یه خانم مستقل و قوی