2777
2789
سلام مامانا من هفته ی 34 بارداریم زایمان کردم دختر کوچولوم 8 روز تو ان آی سیو بستری بود وزن و قدو همه چیش خیلی خوب بود ولی چون تنفس نداشت بستری شد خونشم غلیظ بود.21 همین ماه 4 ماهش تموم میشه ولی در اصل دو ماهو یکی دو هفتشه دیدش کامل نیست یعنی تمرکز نداره بینایی سنجی بردم گفتن مشکلی نیست حالا میخوام ببینم نوزاد نارسی بوده که مشکل دختر منو داشته باشه ممنونم ازتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممممم من تجربه ندارم ولی اصلا به حرف مردم توجه نکن پیش یه چشم پزشک ببر ببین اون چی میگه انشاالله که همیشه سلامت باشه
من ب دستان خدا خیره شدم'معجزه کرد😍❤
عزیزم تجربه ندارم ولی میدونم که نوزاد نارس طول میکشه تا بیناییش کامل بشه اونطوری که من شنیدم تازه وقتی دکترت گفته هیچ مشکلی نیست مطمعن باش خوب میشه فقط زمان میبره مردم اگه حرف درنیارن روزشون شب نمیشه
به نظر من غصه نخور بعد تا میتونی شیر خودتو بده شیر رشد یا شیر مخصوص نارس بگیر داروخانه دارند بعد تا میتونی خودتو تقویت کن سختیش چند ماهه بعد شش ماه خوب میشه من هم بچم بستری بود حدود دوماه به خاطر مشگل که داشت از بس مردم حرف زدن من گوش میدادم غصه خوردم شیرم خشکید بینایش تکمیل میشه .بچه های نارس باهوش ترند غصه اصلا نخور
حالت تهوع دارم.این حالت تهوع با قرص و هوای آزاد درست نمیشه علاجش..............فقط بالا آوردن فحش هایی که به دیگران بدهکارم.......
آره والله از دست حرفای مردم به خدا خواب.ندارم صد بار گفتم بچه رو نباید با بچه مقایسه کرد آخه همزمان با بچه ی من دو تا نوزاد دیگه هم تو خانواده متولد شدن ولی اونا نوزاده ترمن
الآن علم خیلی پیشرفت کرده اصلا غصه نخور. دهن مردمم نمیشه بست فقط بهفکر خوتو نی نی باش
خدایا سلامتی و آرامش زندگیمونو از دستای مهربون خودت می خوام.خدایا مارو محتاج خلقت نکن