2821
2789
عنوان

بنظرتون این اشتباهه؟؟؟

42 بازدید | 3 پست

بخاطر اینکه خونه مادرشوهرم نمیرم (بخاطر رفتارای بدشون و بی احترامیاشون)الان همسرم لج کرده خونه مادرم نمیاد منم برا اینکه دستش بهونه ندم بی خیال خونه مادرم شدم با اینکه خیلی دلم براشون تنگ شده 

الان این اشتباهه از ته دلم آرزوی مرگ مادر شوهرمو میکنم 

نمیدونم چرا با لجبازی های بیجا والکی زندگی رو به کام خودتون تلخ میکنید اگه مادر شوهرتون آدم بد ذاتیه شما سعی کنید با خوب بودن به اطرافيان بفهمونید که شما انسان بزرگ وبامنشی هستین همیشه بجای لجبازی با سیاست بجا از کدبانو بودن خودتان لذت ببرید وهمه رو اونجوری که خودتون میخواهید رهبری کنید 

نمیدونم چرا با لجبازی های بیجا والکی زندگی رو به کام خودتون تلخ میکنید اگه مادر شوهرتون آدم بد ذاتیه ...

خیلی گذشت کردم خیلی جاها خانمی کردم میدونه چی میشه نتیجش اینکه همیشه طلبکارند و وظیفته گذشت کنی و از خودت بگذری خستمه دیگه ی جاهایی میبری کارت بجایی میرسه که بجا احساس تنفر بی تفاوت میشی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی گذشت کردم خیلی جاها خانمی کردم میدونه چی میشه نتیجش اینکه همیشه طلبکارند و وظیفته گذشت کنی و از ...

آها بی تفاوت بودن واهمیت ندادن به بدی های که در حقت شده خودش سیاست خوبیه چون اثرش بیشتر از اینه که باهاشون درگیر بشین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز