2777
2789
عنوان

هیچکی نذری نمیده جایی ک هستم

241 بازدید | 16 پست

ب شوهرم زنگ زدم میگم دلم نذری خاست میگه دختر هرچی میخای پاشودرست کن من میگم نذری میگه بزار گیر ۴ تاادم نیازمندبیاد کلا مبگه نذروباید ادم های نیازمندبخورن

من بگم نذری میگه هرچی میخای درست کن😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا شهر ما پر نذریه🌹

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نه عزیزم برو و نذری بگیر ، انروز یکی میگقت شربت رو پس زده و نخورده ،شب خواب دیده که گفتن ما برات فرستادیم تو رد کردی . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

منم ۹ ساله نذری نخوردم 🙂

غربتم و اشنا و فامیل و...نداریم

اهل صف و ...هم نیستیم 

اینجا هم این مدلی نیست به در و همسایه نذری بدن 

البته ی سال خودم پختم دادم یکمی خوردم

یادش بخیر خونه پدرم بودم تاسوعا عاشورا یکسره زنگ خونه صداش بلند بود

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اره باید بدن نیازمند اما بقیه ام باید یدونه غذا نذری بخورن یا نه

اونی بده که طرف ده تا ده تا میزاره تو یخچال

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

والا سمت ما هم هنوز ندادن.باز خداحفظ کنه مامانم رو صبح ۷زنگ زد بیایید حلیم ببرید همسایه مون داره میده

الان داداشم و زنش اومدن با ۲تا ظرف عدس پلو و ی ظرف کوچیک شعله زرد

بخدا منم چن روزه هوس نذری کرده بودم. ندار هم نیستیم ک بگم.

برا شام غذا تدارک دیده بودم ولی خدایی نذری ی چیز دیگه ست

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اره باید بدن نیازمند اما بقیه ام باید یدونه غذا نذری بخورن یا نه اونی بده که طرف ده تا ده تا میزاره ...

عقیدش اینه ده ساله همینطوره باباشم روضه نذری  میداد میگفت چراب اینا میدی بده چند نفر ک چیزی ندارن کم بضاعتن