خسته اممم خدای من خیلی نامهربونه کدوم خدای مهربون اشک بنده شو درمیاره کدوم خدای مهربون اگه بندش دعا کنه برعکسشو میده کدومممممم من التماسش کردم نذر و نیاز کردم باذوق و شوق رفتم سمتش ولی منو پسم زد ازش متنفرمم اونم ازم متنفره چرا باید خوشبختیو به همه بده اما منو ازهمه چیز محرومم کنه این چه خداییه اخههه😭😭پاهام ازشدت ناراحتی رگ به رگ شده الان نمیتونم قشنگ راه برم چرا منو تنها افرید چرا حق زندگی کردنو به من نداد همه ی دخترای فامیلمون رفتن الان فهمیدم دخترخالم بهترین خواستگار داره خوشتیپ قد بلند پولدار منم اینجوری میخواستم اونم همینجوزی میخواست مث هم اما به اون داد و به من نداد😭این چه عدالتیه ازم خیلی کوچکتره
پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم (◍•ᴗ•◍)♥️
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اسی تو اوج مشکلات خدا رو مهربان یاد کن حتی وقتی دل شکسته ترینی وقتی با این لحن با خدا حرف میزنی شاید جوابی نگیری و خب شایدم بگیری ولی تو اوج درد برای خدا بندگی کن وگرنه تو اوج رفاه و شادی همه میتونن
بخاطر مشکلی از اول محرم تا الان گریه و بی قراری کردم دلم شکست هربار اومدم بخدا بگم تو نامهربانی دلم نزاشت اینو بی ادبی و بی احترامی دونستم هنوزم مشکلم پابرجاست و اتفاقا بخاطرش اضطراب دارم همین الان که دارم تایپ میکنم انگاری که قلبم میخواد از جاش کنده شه ولی خدا خیلی روئفه خدا خیلی بزرگه مگه جز این که اراده کنه میتونه تو یک ثانیه مشکلات همه رو حل کنه
خدای هرکی بااون یکی فرق میکنه خدای منم نامهربونه هروی صداش میکنم زندگیم بدتر خرابتر میشه دیگ نمیدونم ب چ زبونی دعا کنم حرف بزنم خواستمو بخوام بیخیال شدم کلا انقد دارم زجر میکشم حد نداره اما خب اونایی ک میان طرفداری میکنن صد درصد خداشون خیلی هواشونو داره 🙂💔