2777
2789
عنوان

خوشبحالتون خدا ی مهربون و‌قوی دارین اونقدرزارزدم دارم ازحال میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 28 پست
باهات موافقم 🥲🥲منم خسته ام از نامهربونی خدا، از اینکه اینهمه التماسش کردم، دیگه از دعا کردن و حرف ...

اره منم ازبس نامهربونه دیگه دوسش ندارم متنفرم

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدیث قدسی هست که میگه من نزد گمان بنده ام هستم 

گمانت(ظن) رو به خدا خوب کن 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اره حتما که خوب کردم ههه 

هه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اسی تو اوج مشکلات خدا رو مهربان یاد کن حتی وقتی دل شکسته ترینی وقتی با این لحن با خدا حرف میزنی شاید جوابی نگیری و خب شایدم بگیری ولی تو اوج درد برای خدا بندگی کن وگرنه تو اوج رفاه و شادی همه میتونن

اسی تو اوج مشکلات خدا رو مهربان یاد کن حتی وقتی دل شکسته ترینی وقتی با این لحن با خدا حرف میزنی شاید ...

چی بگممم کاش واسم خدایی کنه😔خسته ام

چی بگممم کاش واسم خدایی کنه😔خسته ام

بخاطر مشکلی از اول محرم تا الان گریه و بی قراری کردم دلم شکست هربار اومدم بخدا بگم تو نامهربانی دلم نزاشت اینو بی ادبی و بی احترامی دونستم هنوزم مشکلم پابرجاست و اتفاقا بخاطرش اضطراب دارم همین الان که دارم تایپ میکنم انگاری که قلبم میخواد از جاش کنده شه ولی خدا خیلی روئفه خدا خیلی بزرگه مگه جز این که اراده کنه میتونه تو یک ثانیه مشکلات همه رو حل کنه

بخاطر مشکلی از اول محرم تا الان گریه و بی قراری کردم دلم شکست هربار اومدم بخدا بگم تو نامهربانی دلم ...

چی بگممم شایدم من نباید اینجوری بگم سردرگمم😔

خدای هرکی بااون یکی فرق میکنه خدای منم نامهربونه هروی صداش میکنم زندگیم بدتر خرابتر میشه دیگ نمیدونم ب چ زبونی دعا کنم حرف بزنم خواستمو بخوام بیخیال شدم کلا انقد دارم زجر میکشم حد نداره اما خب اونایی ک میان طرفداری میکنن صد درصد خداشون خیلی هواشونو داره 🙂💔