عکس نمیشد از پیاما بزارم دوستان. ولی متن پیاممو میزارم. نمیدونم با چه زبونی ازش خواهش کنم که با بمونه و بیاد جلو یا بگه من نمیخوامت که منم بتونم یکم راحت تر جدا بشم
اینا همه حرفه کدوم عاشقی رو دیدی انقد عشقش رو اذیت کنه بهش بی اعتنایی کنه و آخر سر انگشت متهم بودنو و بد بودنو بگیر سمت عشقش؟ کیه که حاضره و میبینه عشقش همه دار و ندارش انقد ناراحته و فقط داره تحمل میکنه ولی بد تر درد بشه؟ هیچ عاشق واقعیی اینجوری نیست. تو صرفا به من یه عادت مختصر و معمولی داری خواهش میکنم اسم عشق روی رابطمون نزار علی بخدا از دستت خیلی خسته شدم به هر دری میزنم که راحت بشم بستس فقط خودت میتونی با وجدان همشو درست کنی خودتم میدونی که منظورم چیه. فقط وقتی کاملا ازت اطمینانمو از دست بدم میتونم تصمیم بگیرم در صورتی که با وجدان باشی و نصفه نیمه نباشی. یا کلا برو یا تمام و کال بمون. من همیشه حرفم این بود ولی دیدم تو نمیتونی دومی باشی چون لذت میبری که منو دنبال خودت بکشونی خوشت میاد که یکی این طرف واست له له بزنه و تو ناز کنی و به هیچ کجاتم نباشه. من اینو با تمام وجود فهمیدم که تو نه میخوای و نه میتونی واسه من باشی. پس کمک کن اونموقع تو دیگه زبونت دراز نیست که بگی تو ولم کردی تو عاشق نبودی تو بد بودی تو صبور نبودی تو درک نداشتی. میدونم که من خیلی بیشتر تو نابود میشم ولی این نابودیو میخوام به جون بخرم. اصلنم مغزم کشش اینو نداره بخوای بگی اههه چقد حرفات تکراریه و نمیفهمت و فلان. مزاحمت نمیشم خیلی اعصابم به هم ریختس خیلی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگ نمیاد جلو معنیش همونه که نمیخوامت فقط ب زبون نمیاره
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
اینا همه حرفه کدوم عاشقی رو دیدی انقد عشقش رو اذیت کنه بهش بی اعتنایی کنه و آخر سر انگشت متهم بودنو ...
والل اگر این همه رو میخونه اسی یعنی دوستت داره 😂😉
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊