2777
2789
عنوان

دیگه چی باید به دوست پسرم بگم تا تکلیفمو مشخص کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من تو زندگیم هدف دارم برنامه ریزی دارم نمیتونم استند بای وایسم ببینم که تو چه تصمیمی واسه زندگیه من بگیری . باهاش کات کن اگه برگشت که بگو بیاد جلو اگه ام نه که به سلامت ... اشکال نداره بزار به تو بگه عاشق نبودی ...

به نظرم بکش کنار اگه کار داری بچسب به کار اگر درس داری بچسب به اون برو استخر برو باشگاه برو با دوستات سفر دیگه هم از این تومارا ننویس دیگه هم حرف جدی شدن رو پیش نکش خودش اگه بخواد میگه اگهنخواد هم تو انقدر برا خودت مشغله درست کن کم کم از زندگیت کنده میشه 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼

اسی‌بخدا‌تهش‌هیچی‌نی‌پنج‌روزه‌ولم‌کرد‌بد‌ی‌سال‌خاهرش‌مگه‌دیشب‌از‌یازده‌تا‌دوشب‌بیرون‌بود‌‌لباش‌کبوده‌انگا‌لب‌گرفه‌اقاشم‌ازش‌پرسیده‌لبات‌چشونه‌گفه‌ها‌حساسیته‌تازه‌پسرعمومه‌ینی

اینا همه حرفه کدوم عاشقی رو دیدی انقد عشقش رو اذیت کنه بهش بی اعتنایی کنه و آخر سر انگشت متهم بودنو ...

عزیزم همین متن نشون میده طرف تورو نمیخواد کات کن اگه بخوادت میاد جلو

نمیخوادت اسی ..بلاتکلیفی یعنی نمیخوامت .

اگر برای آینده ش تو رو انتخاب کرده بود هیچوقت نمیزاشت کار به این پیامای طولانی بکشه ..

یکم دیگه صبر کن اگ جوابتو نداد .خداحافظی کن و بلاک و شمارشم پاک کن.