عکس نمیشد از پیاما بزارم دوستان. ولی متن پیاممو میزارم. نمیدونم با چه زبونی ازش خواهش کنم که با بمونه و بیاد جلو یا بگه من نمیخوامت که منم بتونم یکم راحت تر جدا بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو من تو زندگیم هدف دارم برنامه ریزی دارم نمیتونم استند بای وایسم ببینم که تو چه تصمیمی واسه زندگیه من بگیری . باهاش کات کن اگه برگشت که بگو بیاد جلو اگه ام نه که به سلامت ... اشکال نداره بزار به تو بگه عاشق نبودی ...
به نظرم بکش کنار اگه کار داری بچسب به کار اگر درس داری بچسب به اون برو استخر برو باشگاه برو با دوستات سفر دیگه هم از این تومارا ننویس دیگه هم حرف جدی شدن رو پیش نکش خودش اگه بخواد میگه اگهنخواد هم تو انقدر برا خودت مشغله درست کن کم کم از زندگیت کنده میشه
تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼
واقعا نمیدونم کی دخترا میخا بفهمن که از این رابطه دوست دختر پسری اونی ک اسیب میبینه دختره...اونی که بخاد مث ادم میاد خاستکاری ،وگر نه اینا همش سو استفاده هست