بچه ها داداشم لاشق ی دختر مطلقه شده بود ک دو بار جدا شده بود دختره رو خیلی دوس داشت دختره ام دوستش داشت
دختره ی روز قهر میکنه داداشم ک عاشقش بود فک کرده بود دختره واقعا دوسش نداره و دیگه نمیره دنبالش تا س ماه بعد دو س ماه بعد میره میبینه دختره جوابش نمیده بعد ی سال واسطه میفرسته دختره میگه ازدواج کردم بقیشم تو کامنتا میگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختره شماره واسطه رو بر میداره ذخیره میکنه ی سال بعد پیام میده ب واسطه میگه ب اقای فلانی بگید اگه هنوز دوستم داره ب این شماره جدیدم پیام بده داداشم پیامش میده ولی بازم میکه من متاهلم فقط کمک پولی میخواسته داداشم دوباره حالش خراب شد خیلی چون تازه یادش رفته بود
چرا ولی چون داداشم دیر رفته بود سراغش از لج ازدواج کرده بوده البته داداشم میگه ازدواج نکرده داره منو حرص میده چون تو ثبت احوال ثبت شده ک دوبار طلاق و در حال حاضر مجرده