2777
2789
عنوان

خانوما به راهنماییتون نیاز دارم

150 بازدید | 7 پست

تاپیک قبلیمم همین موضوع بود ولی جوابی نگرفتم 

جوشی که کندمش حالا متورم و قرمز شده اطرافشم زرد 

خیلی حالم بده رو اعتماد بنفسم خیلی بدجور تاثیر گذاشته 

بنظرتون چیکار کنم؟ برم دکتر یا پماد خاصی و بزنم بهش؟

اندازه یه سکه کوچیک وسط پیشونیمه 

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

ژل آکنومیس بخر بزن 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

به علاوه ژل آکنومیس 

برای مراقبت پوستی میتونی لوسیون درمالیفت بزنی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بری داروخونه اونجا از دکتر داروخونه بپرسی بهت میگه چی بخری

اون مگه ضد جوش نیست؟

اره  

جوش رو نباید کند چون متورم میشه 

بعد بزرگتر و بزرگتر میشه 

و تبدیل به لک گنده میشه

من خودم اینجوری شده بودم 

شبا ژل اکنومیس میزدم . صبح ها با صابون کلیندا  میشستم 

اما جوش های من انقد زیاد بود که  وقتی این دوتا مخصول رو میزدم پوستم قرمز شد میسوخت . حساسیت پیدا کرده بودم 

جوشام رفت 

بعد برای اینکه لک شده بود  لوسیون درمالیفت زدم . از درمالیفت میتونی استفاده کنی چربی های روی پوستت بره 

چون چربی زیر پوست تبدیل میشه به جوش

اره   جوش رو نباید کند چون متورم میشه  بعد بزرگتر و بزرگتر میشه  و تبدیل به لک گند ...

اشتباه کردم، من پوستم سفیده و خیلی بد تو چشمه و ناراحتم 

اره درمالیفت خیلی خوبه منم ژل ضد جوششو دارم 

الان یچیزی میخوام که زخمم خوب شه🥲

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
اشتباه کردم، من پوستم سفیده و خیلی بد تو چشمه و ناراحتم  اره درمالیفت خیلی خوبه منم ژل ضد جوشش ...

العان جوشت متورم شده قرمز شده؟ برو داروخونه 

جوشتو نشون بده 

بگه کندمش اینجوری شده 

خودشون بهت یه چیزی میدن