2777
2789

چه چالشهایی ممکن داشته باشه ؟ تو ساختمون یه ارایشگاه و یه مرکز لیزر و یه دکتر کودکان هست 😒 

البته ما آخرین طبقه میشیم، ۴ بار هم که رفتیم تو راه پله و آسانسور کسی ندیدیم ، کلا ساختمان شلوغی نیست چون بقیه واحدها حکم انبار یا مسکونی دارن 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

اینکه غریبه ها راحت بتونن وارد ساختمون شن امنیتشو پایین میاره چه به لحاظ پارکینگ که ماشینتونو بخواین بذارین یا آسانسور که معلوم نیست که با شما بیاد تو، از اون طرفم بنظر من مشاعاتش زودتر مستهلک میشن

💚💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ديگه همه اينايي كه گفتي به كارت مياد هم ارايشگاه داره هم ليرز  چي از اين بهتر

ولی خودم دوست ندارم مخصوصا دکتر 😓

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

من تو یه همچین ساختمانی کار میکنم 

بدیش اینه مثلاً آب قطع میشه یا گاز ما کارمونو تعطیل میکنیم 

ولی اونایی که اونجا زندگی میکنن زجر میکشن 

یا یه سری شغل های ناجور هم میبینم تو سوختمون

اینکه غریبه ها راحت بتونن وارد ساختمون شن امنیتشو پایین میاره چه به لحاظ پارکینگ که ماشینتونو بخواین ...

🙁 وای راست میگی 

حالا کلا پارکینگ که نداره 

ولی غریبه بیاد تو آسانسور 🥺

من تو یه همچین ساختمانی کار میکنم  بدیش اینه مثلاً آب قطع میشه یا گاز ما کارمونو تعطیل میکنیم& ...

شغل چی مثلا ؟؟؟ 

حالا آب و گاز که ممکن همه ساختمون‌ها اتفاق بیوفته ولی اینکه کسی نباشه به عنوان مدیر که بخواد پیگیری کنه یکمی سخته 

شغل چی مثلا ؟؟؟  حالا آب و گاز که ممکن همه ساختمون‌ها اتفاق بیوفته ولی اینکه کسی نباشه به عنوا ...

یه خانم اونجوری ....

کلی دختر جوان و مرد سن بالا می‌دیم همه هم میدونستن چه غلطی می‌کنه 

کلا رفت و آمد این جور ساختمونا زیاده هیچی هم نمیشه گفت به کسی

یه خانم اونجوری .... کلی دختر جوان و مرد سن بالا می‌دیم همه هم میدونستن چه غلطی می‌کنه  کلا ر ...

😩😣