2777
2789

خانومای متاهل دو تا سوال دارم ؟؟؟ 

میشه عاشق همسرت باشی و بهش خیانت کنی؟ 

و اینکه زن میتونه صرفا برای نیاز جنسی با یکی دیگه رابطه برقرار کنه بدون اینکه با طرفش رابطه عاطفی و دلی برقرار کرده باشه ؟؟؟

برادرم خانومش با ی مرد دیگه بهش خیانت کرد....

برادرم عاشق زنش بود و خیلی هم باهم خوب بودن اون هم واقعا عاشق برادرم بود نمیدونم چی شد که بهش خیانت کرد ؟؟؟ چند وقتی بود که می دید همسرش توی رابطه باهاش انگار داره فیلم بازی میکنه و تظاهر میکنه و دیگه ادای عاشق ا رو درمیاره برادرم خیلی باهوش بدون اینکه ب روش بیاره متوجه شد   پای یکی وسط هست و بعد هم مچ شون رو حین رابطه گرفت و از هم جدا شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون از هم ب خاطر کار برادرم دور بودن و ماهی فقط ی هفته پیش هم بودن 

زن ش میگه از نظر جنسی تحت فشار بوده و ب خاطر امین رابطه داشته و هیچ رابطه عاشقانه ای با طرف مقابل نداشته 

برادرم خانومش با ی مرد دیگه بهش خیانت کرد.... برادرم عاشق زنش بود و خیلی هم باهم خوب بودن اون هم وا ...

چقدر داداشت زرنگ بوده من شوهرم بهم خیانت میکرد ولی هیچوقت نتونستم مثل داداشت مچشو بگیرم

چون تا فهمیدم ب روش اوردم حماقت کردم

چون از هم ب خاطر کار برادرم دور بودن و ماهی فقط ی هفته پیش هم بودن  زن ش میگه از نظر جنسی تحت ...

نمیشه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
چون از هم ب خاطر کار برادرم دور بودن و ماهی فقط ی هفته پیش هم بودن  زن ش میگه از نظر جنسی تحت ...

میشه همچنین چیزی 

الان پشیمون میگه غلط کردم میخوام برگردم ب زندگیم اما برادرم بهیچ وجه قبول نمیکنه

تو یه کتاب نوشته میل ب هیجان و تنوع تو همه انسان ها هست و انکارشدنی نیس فقط انسان باید ب اون بلوغ و بزرگسالی عقلی رسیده باشه که چیزی میلشه و تمایل داره عملی نکنه 

شما از تخت خواب برادرت ک خبر نداری شاید همسر سابقش ناراضی بوده 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

بسه بابا هرجا میریم تاپیک خیانت خیانت 

خیانت کردن برید مشاوره اینجا بر اساس تجربه های غلط خودشون چیزی میگن زندگیتو بدتر میکنن... 

همه ماهارو از ازدواج ترسونید با این عتیقه هاتون 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
جواب سوال دومت:بله اين همه هرزه مگه عاشق مشترياشونن؟ ولي زن سالم و نرمال اينجوري نيست

اونا رو کار ندارم دارن از این راه پول در میارن و تجارت میکنن هدفشون نیاز جنسی نیست 

ببخشيد زنش فكر مبكنه شما چي هستيد كه ابنقد مسخره ميخاد گولتون بزنه؟

خيانت زن يا مرد هيچ توجيهي نداره تحت فشار بود جدا ميشد شوهر ميكرد