2777
2789
عنوان

عشق و خیانت-خانومای متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 29 پست

تاپیکت مثل داستانای تخیلیه برگرفته از ذهن بیماره نویسنده

هیچ زنی نیست که نیازش انقدرر  زیااد باشه که به همسرش که عاشق هم هستن خیانت کنه اونم توی ایران !

شما یا پسری یا ذهنت واقعا بیماره خدا شفات بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه

من دیدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نه زن و مرد سالم خودشو کنترل می کنه نمی میره که اینو خودم تجربه کردم تو برهه ای از زمان در ضمن اگر کسی عاشق باشه به حرمت عشق خیلی کارهارو نمی کنه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

والا همینی ک گفتیو مردا انجام میدن خیلیم ادعای عاشقی واسه زنشون دارن. ولی من معتقدم زر مفته! ادمی ک عاشقه چطور میتونه بدنشو با دیگری شریک بشه؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عشق حرمت داره

ادمی که عاشق باشه حتی اگه به اون فرد دسترسی نداشته باشه هم بهش خیانت عاطفی یا جنسی نمیکنه

چه برسه به اینکه همسرش باشه

بااین چرت و پرتا میخوان توجیه کنن خیانت و هوس بازی خودشون رو

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تاپیکت مثل داستانای تخیلیه برگرفته از ذهن بیماره نویسنده هیچ زنی نیست که نیازش انقدرر &nb ...

شما از واقعیت جامعه خبر نداری من هم مثل تو فکر میکردم البته من مجردم  و تاهل رو تا حالا تجربه نکردم اما متاسفانه وضع جامعه خیلی خراب ه تا اینکه برای خانواده خود من هم اتفاق افتاد

چون از هم ب خاطر کار برادرم دور بودن و ماهی فقط ی هفته پیش هم بودن  زن ش میگه از نظر جنسی تحت ...

من نتونستم.من حتی تو دوران دوستی که از هم دور بودیم ی مدت نتونستم باکسی رابطه برقرار کنم بااینکه خغ تحت فشار بودم.کلن زنیکه بتونه درمان ی هفته شوهذشو ببینه زن احساسی نیست.امکان داره فقط بعد جنسی ش فعال باشه.و ممکنه همسرش رو هم دوست نداشته باشه .ینی شوهره ومرده در ی سطحن براش از لحاظ عاطفی

قاضی دادگاه گفت مرد اگر از سر هوس به زنش خیانت میکنه زنش رو قلبا دوست داره و عاشق ش و صرفا ب خاطر نیاز و هوس و تنوع خیانت میکنه اما زن نمیتونه تا عاشق نشه خیانت کنه و فقط هم میتونه عاشق ی نفر باشه 

میشه همچنین چیزی  الان پشیمون میگه غلط کردم میخوام برگردم ب زندگیم اما برادرم بهیچ وجه قبول نم ...

کسی که خیانت کرده مطمئن باش دوباره خیانت میکنه راهش فقط طلاقه چون این زندگی مثل قبل نمیشه و بدتر هم میشه

اشتباه نکنین و برش نگردونین

قاضی دادگاه گفت مرد اگر از سر هوس به زنش خیانت میکنه زنش رو قلبا دوست داره و عاشق ش و صرفا ب خاطر نی ...

بعضی از زنان مثل مردا هستن.قاضی مملکت اشتباه میگه.ی گروهی از زنها احساشون مث مردا هست.همه زنها اینجور نیستن.بعدجنسی شون فعاله

یعنی زنی که خیانت میکنه دیگه هیچ عشق و علاقه ای به همسرش نداره

کلن عاشق نبوده از اول.از این تیپ دخترای عاشق نیست.اگه تحت فشار بود و باهم هیچ مشکل جنسی نداشتن تماس می‌گرفت باشوهرش و می‌گفت مرخصی بگیر بیا  اونم میومد چون برادرت کم نمیزاشت طبق گفته های خود تون