تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ادمی که عاشق باشه حتی اگه به اون فرد دسترسی نداشته باشه هم بهش خیانت عاطفی یا جنسی نمیکنه
چه برسه به اینکه همسرش باشه
بااین چرت و پرتا میخوان توجیه کنن خیانت و هوس بازی خودشون رو
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
تاپیکت مثل داستانای تخیلیه برگرفته از ذهن بیماره نویسنده هیچ زنی نیست که نیازش انقدرر &nb ...
شما از واقعیت جامعه خبر نداری من هم مثل تو فکر میکردم البته من مجردم و تاهل رو تا حالا تجربه نکردم اما متاسفانه وضع جامعه خیلی خراب ه تا اینکه برای خانواده خود من هم اتفاق افتاد
چون از هم ب خاطر کار برادرم دور بودن و ماهی فقط ی هفته پیش هم بودن زن ش میگه از نظر جنسی تحت ...
من نتونستم.من حتی تو دوران دوستی که از هم دور بودیم ی مدت نتونستم باکسی رابطه برقرار کنم بااینکه خغ تحت فشار بودم.کلن زنیکه بتونه درمان ی هفته شوهذشو ببینه زن احساسی نیست.امکان داره فقط بعد جنسی ش فعال باشه.و ممکنه همسرش رو هم دوست نداشته باشه .ینی شوهره ومرده در ی سطحن براش از لحاظ عاطفی
قاضی دادگاه گفت مرد اگر از سر هوس به زنش خیانت میکنه زنش رو قلبا دوست داره و عاشق ش و صرفا ب خاطر نیاز و هوس و تنوع خیانت میکنه اما زن نمیتونه تا عاشق نشه خیانت کنه و فقط هم میتونه عاشق ی نفر باشه
یعنی زنی که خیانت میکنه دیگه هیچ عشق و علاقه ای به همسرش نداره
کلن عاشق نبوده از اول.از این تیپ دخترای عاشق نیست.اگه تحت فشار بود و باهم هیچ مشکل جنسی نداشتن تماس میگرفت باشوهرش و میگفت مرخصی بگیر بیا اونم میومد چون برادرت کم نمیزاشت طبق گفته های خود تون