2777
2789
عنوان

من ب شدت از سگ میترسم اونوقت شوهرم

317 بازدید | 7 پست

دیشب ی جایی بودم چندتاسگ بود شوهرم ی بوس بوس بهشون کرد سگا دورش جمع شدن درازکشیدن روزمین ب حالت اینکه شوهرم نازشون کنه پسرمم شده عین باباش همش فوبیای اینودارم سگ گازش بگیره

من از سگ بدم میاد، همسرم و خانوادش برعکس. پسرم به اونا رفته. گاهی حس میکنم از لج من پسرمو میبرن سمت سگ

هیچی نمیگم دیگه. نمیرم خونشون زیاد و به پسرم گفتم قانون خونه ای که من توشم چیه! حالا بزرگ شد هرکار کنه خودش تنها

من همین یه دونه ام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سگ بدم میاد، همسرم و خانوادش برعکس. پسرم به اونا رفته. گاهی حس میکنم از لج من پسرمو میبرن سمت ...

منم بابت سگ کات کردم.. دلشون برا نوه‌شون تنگ شد تشریف بیارن قدمشون سر چشم

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
حرمت اصلا نمیذارن بعضیا. یه کم احترام بذارن به عقاید ما چی میشه اخه!

هیچی روابطشون رو از دست می‌دن😁 ببین اینا با همسایشون خیلی نزدیکن گاهی لازم باشه سگ رو میزارن خونه همسایه بعد ماهی ۱ بار ۱ ساعت ما می‌خواستیم بریم با اینکه از قبل بهشون اطلاع می‌دادیم باز حاضر نبودن به خاطر ما ۱ ساعت ببرنش اون طرف... حالا ترس من هیچ صد بار گفتم دخترای من آلرژی دارن، دخترم خرگوش داشت بابت آلرژیش دادم خرگوش رو به کسی 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی