2777
2789
عنوان

دیگه شوهرمو دلی دوس ندارم

296 بازدید | 27 پست

هیچوقت همراهم نبود تکیه گاهم نبود همیشه خودشو کشت واسه خانوادش خیلی سعی کردم خیلی تلاش کردم که یه زندگی خوب باهاش داشته باشم اما اون نخواست درست نشد هرچی من خوب شدم اون دور برداشت و بد شد حالا هم دیگه واقعا دوسش ندارم چون شوهرمه و بابای بچم و زندگیمون با وجود این ثمره مشترک به هم گره خورده کنارشم دیگه کاری باهاش ندارم خیلی آروم و خنثی کنارش زندگی میکنم.کسی هست مثل من باشه؟

منم حس میکنم جدیدا اینحوریم نامزدم نرفتیم زیر ی سقف

حالا نمیدونم این حس بخاطر اینه ک الان دلخورم ازش یا واقعی هستش.وقتایی ک هیچ مشکلی نداریم میگم از من خوشبخت تر نیست تو این دنیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث توام 

قبلا تا میگف جاییم درد میکنه خودم و پر پر میکردم براش از ناراحتی خوابم نمی‌برد

ولی وقتی ک دیدم من با وجود اینکه بیمارم منو دکتر نمی‌بره ننش گفتنی سرم درد میکنه ۱۰ روز پشت سر هم دکتر میبرتش ک آخر سرم دکتر گفته بود از من سالم تری 

حتی برا من یه قرونم پول نمیده ولی برا ننش حتی حاضره زندگیشم بده ،وقتی دیدم اولویتش من و بچم نیستیم دیگ ولش کردم 

وقتایی ک محبتش برا همه بود الا من دیگ از چشمم افتاد الان میخام بهش بگم عشقم دلم نمیذاره همه ی حرفاش و کاراش میاد جلوم یه سنگر میسازن ک نگو و نپرس 🥺😔🥀

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم
میگم اگر بچم زبون باز کرد و گف باباش چرا نیس پیشمون یا در رفت و امد باید چی بگم؟این سوالات منو داغون ...

نمیدونم‌‌ واقعا.یعنی باباشو نمیبینه پیشش نمیره دیگه بعد جداییتون؟

هنوز جدا نشدیم اما چون دوتا استانیم و دور از هم،میاد سر میرزنه هر ماه یکبار یا دوبار نهایت.نیدونم چی ...

منم‌خیلی فک میکنم اگه جدا شم بچم چی میشه حسرت کنار هم بودن‌مادر پدرش به دلش میمونه حسرت یه بیرون رفتن سه تایی

منم مث توام  قبلا تا میگف جاییم درد میکنه خودم و پر پر میکردم براش از ناراحتی خوابم نمی‌برد و ...

میگم چقد شبیه منی اما شوهر من علاقه اش به ننه باباش ده شاید صد برابر بیشتره من از زایمان اومدم اومد منو بچه رو گذاشت خونه کفشاشو درنیورد رفت سرکار واسه هم باباش هم مادرش ده روز همه چیو حتی زن و بچه رو ول کرد رفت تو بیمارستان موند برا درد من درمون نیست چطور دوسش داشته باشم میگه برا یکی بمیر که واست تب کنه 

منم‌خیلی فک میکنم اگه جدا شم بچم چی میشه حسرت کنار هم بودن‌مادر پدرش به دلش میمونه حسرت یه بیرون رفت ...

اره درسته اما من خیانت دیدم تو چند مرحله و هربار فرصت خواست اما تکرار کرد اگر خیانت نبود میموندم 

میگم چقد شبیه منی اما شوهر من علاقه اش به ننه باباش ده شاید صد برابر بیشتره من از زایمان اومدم اومد ...

آره والا 

منم رفتم برا زایمان شوهرم نموند پیشم رفت سرکار حتی منو تا بیمارستانم نرسوند 

من هر چی پول جمع میکنم برا خودم خرج میکنم اصلا بهم خرجی نمده

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم