2777
2789
عنوان

دیگه شوهرمو دلی دوس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 27 پست
اره خیلیبییییییی اونم وقتی تکرار بشه.دقیقا سه ماه اینا بودم که دوباره دستش رو شد و من کلا بارداریم ز ...

عزیزم انشاله روزای بهتری در انتظارت باشه و هرچی صلاحته اتفاق بیفته منم کل بارداریم زجر بود اما به دلایل دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره والا  منم رفتم برا زایمان شوهرم نموند پیشم رفت سرکار حتی منو تا بیمارستانم نرسوند  م ...

منم بچه اولمو با واحد رفتم بیمارستان دولتی خودم تنها اصلا همه میخندیدن زایو اینجوری ندیده بودیم بچه دومم نصفه راه تو برف شدید پیاده یه قسمتی رو با تاکسی دوتاشم نه شیرینی نه گل هیچی برام نیورد خدا از خودشو خونوادش نگذره

منم بچه اولمو با واحد رفتم بیمارستان دولتی خودم تنها اصلا همه میخندیدن زایو اینجوری ندیده بودیم بچه ...

درکت میکنم،منم کیسه ابم پاره شده بود نصف شب اونوقت تو ماشین درد داشتم اون داشت فحش میداد ب هر کی دلش میخاس فکر میکرد بقیه زندگیش خراب کردن،تو بیمارستان تنها با ذرد قدم برمیداشتم و اون جلو جلو میرف انگار نه انگار من درد دارم

عزیززززززم چقد جالب!کارمندی توام؟مشاوره نرفتین

آره.رفتیم اما نصف و نیمه مشاوره ها اکثرا ماهر نیستن فقط یه مشاور کاربلد پیدا کردم که اونم الکی جلسات رو کش میداد که پول بیشتری گیرش بیاد یکی هم بود عالی بود اما زبون تندی داشت و بدتر اذیت میکرد با زبونش.شوهرمم به خاطر اینا دیگه در مقابل مشاوره رفتن گارد گرفته و نمیاد

آره.رفتیم اما نصف و نیمه مشاوره ها اکثرا ماهر نیستن فقط یه مشاور کاربلد پیدا کردم که اونم الکی جلسات ...

ای بابا ،کاش یه نفر مث هلاکویی ایران بود.هر کسی مشاور نیس فقط اسم یدک دارن.ولی یکی خوبش پیدا کن و سعی کن مجدد برید.بشین باهاش مستقیم حرف بزن از حس و دوست داشتن بگو شاید زنده شد احساسش

ای بابا ،کاش یه نفر مث هلاکویی ایران بود.هر کسی مشاور نیس فقط اسم یدک دارن.ولی یکی خوبش پیدا کن و سع ...

از دوست داشتن بگم بدتر میکنه مدلش اینطوریه کم محلی بیشتر روش اثر داره اما ما خانوما دوس نداریم با بی محلی زندگی کنیم اذیت میشیم و یواش یواش افسرده

از دوست داشتن بگم بدتر میکنه مدلش اینطوریه کم محلی بیشتر روش اثر داره اما ما خانوما دوس نداریم با بی ...

اره درسته ،اما اینا نیاز ب درمان دارن باید رسیدگی بشه ،اگر میبینی نمیش خودت سرگرم کن با بچت با دوستات با کارات،مث بازیگرا که زن و شوهرن اما همو نمیبینن ولی خوش میگذرونن