هیچوقت همراهم نبود تکیه گاهم نبود همیشه خودشو کشت واسه خانوادش خیلی سعی کردم خیلی تلاش کردم که یه زندگی خوب باهاش داشته باشم اما اون نخواست درست نشد هرچی من خوب شدم اون دور برداشت و بد شد حالا هم دیگه واقعا دوسش ندارم چون شوهرمه و بابای بچم و زندگیمون با وجود این ثمره مشترک به هم گره خورده کنارشم دیگه کاری باهاش ندارم خیلی آروم و خنثی کنارش زندگی میکنم.کسی هست مثل من باشه؟
آره والا منم رفتم برا زایمان شوهرم نموند پیشم رفت سرکار حتی منو تا بیمارستانم نرسوند م ...
منم بچه اولمو با واحد رفتم بیمارستان دولتی خودم تنها اصلا همه میخندیدن زایو اینجوری ندیده بودیم بچه دومم نصفه راه تو برف شدید پیاده یه قسمتی رو با تاکسی دوتاشم نه شیرینی نه گل هیچی برام نیورد خدا از خودشو خونوادش نگذره
منم بچه اولمو با واحد رفتم بیمارستان دولتی خودم تنها اصلا همه میخندیدن زایو اینجوری ندیده بودیم بچه ...
درکت میکنم،منم کیسه ابم پاره شده بود نصف شب اونوقت تو ماشین درد داشتم اون داشت فحش میداد ب هر کی دلش میخاس فکر میکرد بقیه زندگیش خراب کردن،تو بیمارستان تنها با ذرد قدم برمیداشتم و اون جلو جلو میرف انگار نه انگار من درد دارم
من کارمندم و تعریف نباشه قیافه زیبایی ذارم انقد خواستگار خوب داشتم که همه در عجب بودن چرا این شد انتخابم ایشونم گند زد به همه چیز.از نظر مالی مشکلی ندارم فقط دلم برا بچم میسوزه
آره.رفتیم اما نصف و نیمه مشاوره ها اکثرا ماهر نیستن فقط یه مشاور کاربلد پیدا کردم که اونم الکی جلسات رو کش میداد که پول بیشتری گیرش بیاد یکی هم بود عالی بود اما زبون تندی داشت و بدتر اذیت میکرد با زبونش.شوهرمم به خاطر اینا دیگه در مقابل مشاوره رفتن گارد گرفته و نمیاد
آره.رفتیم اما نصف و نیمه مشاوره ها اکثرا ماهر نیستن فقط یه مشاور کاربلد پیدا کردم که اونم الکی جلسات ...
ای بابا ،کاش یه نفر مث هلاکویی ایران بود.هر کسی مشاور نیس فقط اسم یدک دارن.ولی یکی خوبش پیدا کن و سعی کن مجدد برید.بشین باهاش مستقیم حرف بزن از حس و دوست داشتن بگو شاید زنده شد احساسش
از دوست داشتن بگم بدتر میکنه مدلش اینطوریه کم محلی بیشتر روش اثر داره اما ما خانوما دوس نداریم با بی ...
اره درسته ،اما اینا نیاز ب درمان دارن باید رسیدگی بشه ،اگر میبینی نمیش خودت سرگرم کن با بچت با دوستات با کارات،مث بازیگرا که زن و شوهرن اما همو نمیبینن ولی خوش میگذرونن