2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چرا انقد بی احساسه

196 بازدید | 11 پست

سلام! 

چند هفتس مادرشوهرمو ندیدم .. اوایل ازدواجم وقتی میومدم خونه پدرم بهم زنگ میزد خبرمو میگرفت

اما تازگیا اصلااااااا زنگ نمیزنه..

چندهفتس ندیدمش دوروز پیش به بهونه یه کاری زنگش زدم احوالشو پرسیدم.. الان یه هفته گذشته اون انگار نه انگار بهم زنگ بزنه!

یعنی چون بزرگتره همش من باید پیش قدم بشم؟

اون خبرمو نمیگیره اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه مدت تندتند زنگ بزن یهو قطع کن دیگ زنگ نزن ببین چیکار می کنه 

من همیشه ساعت شش عصر زنگ میزنم نزنم زنگ میزنم میگه کجایی چرا زنگ نزدی امروز 

برعکس خانواده خودم براشون مهم نیست کجام چیکار میکنم 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
انقد پرروعه وقتی منو مببینه میگه چرا خبرمو نگرفتی.. بهش چی بگم

اگه اینطوره پس خسیسه زنگ نمیزنه پول تلفنش بالا نیاد😂

بگو مادر جان دیدم شما اصلا زنگ نمیزنی گفتم نکنه خوشت نمیاد زنگ میزنم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
خب یه مدت تندتند زنگ بزن یهو قطع کن دیگ زنگ نزن ببین چیکار می کنه  من همیشه ساعت شش عصر زنگ ...

من زنگ بزنم نمیدونم چه صحبتی باهاش کنم .. تو گفتگوت با مادرشوهرت بیشتر راجب چیه

من زنگ بزنم نمیدونم چه صحبتی باهاش کنم .. تو گفتگوت با مادرشوهرت بیشتر راجب چیه

روزمرگی 

چخبر چیکار می‌کنی (پسرش مریضه تندتند میپرسم یا نوه های دختریشو دوست داره اونارو میپرسم) آخرشم میگم باشه دیگ سلام برسون زنگ زدم حالتون بپرسم 

هرروز همینارو میگم 😂

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم