2777
2789

در چه حالی هستین ؟چطور هضمش کردین این قضیه رو ؟چند سالشون بوده چرا فوت کردن ؟چند وقت طول کشید آروم شین؟🥺

در جریانین که آبجیم فوت کرد ۱۹ سالش بود کلا تو شوکم هنوز یاد روزی که خبر مرگشو دادن میوفتم دلشوره میگیرم باز انگار الان خبر دادن!اصن باورم نمیشه دیگه نیست 

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خواهرهام من رو از دست بدن ببینم بازم بهانه ای دارن که هر وقت کم میارن من رو بهانه می کنن خدا بکش و راحتم کن از این خفت و خواری 💔

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

من ۵۰ روزه پسرمو از دست دادم، یه هفته مونده به تولد یک سالگیش، جونم به جونش بند بود ولی فقط یه سال وقت داشتیم باهم باشیم، دلم پر از دلتنگی و حسرته 

فقط با خدا حرف زدن گریه کردن دیدن عکس و فیلماش یکم آرومم میکنه و میگن زمان حلش میکنه و به نبودنش عادت میکنی، نمیدونم من امیدم به خداس 😔

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

تنها برادرم توسن ۴۲سالگی براثر تصادف سه تا بچه یتیم گذاشت 

موهای ی طرف سرم سفیدشد از بس شبا از غمش با گریه خوابیدم 

ولی شاید تونستم ی سر سوزن آشوب و اضطرار حضرت زینب و درک کنیم ،از ظهر تا بعداز ظهر داغ چهل محرم دیدن شوخی نیست اونم چه عزیزایی قابل مقایسه با عزیزای ما نبودن 😭

من ۵۰ روزه پسرمو از دست دادم، یه هفته مونده به تولد یک سالگیش، جونم به جونش بند بود ولی فقط یه سال و ...

وای عزیزم چقدر سخته خدا بهت صبر بده 

مام که مامان بابام داغونن ولی خودم به خودم میگم زنده اس خارجه🥺کسی ام تسلیت میگه انگار داره فحشم میده بدم میاد 

.

برادرزاده من یساله فوت شده ۱۶ سالش بود ، 

انگار روحم رفته جونم همراهشه ، هنوز تازه اس، 

واسه خودم متاسفم ک بعد از اون زنده ام ، هرمراسمی ب یادش میفتم ، یسره دوسدارم راجبش حرف بزنم ، شبی کدفوت شد یادم نمیره چ حالی بود واییییی، از جلو اون بیمارستان رد میشم ناخداگاه میگم لعنت ب اینجا 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁