سلام خانم ها من ده روز روضه گرفتم خونه خودم،بعد فامیل های شوهرمم شمارشون رو گرفتم از خانواده شوهرم و بهشون زنگ زدم دعوتشون کردم،. بعد حالا یکیشون که اومدبودروضمون برگشت بهم گفت مادرشوهرت زنگ زده ببینه زنگ زدی دعوتمون کردی یا نه!؟. من خیلی بهم برخورد از این حرفش .....الان میخوام به مادرشوهر و بفهمونم که چرا اون فرد رو محرم تر از من دونسته؟؟ و با اجازه کی اصلا زنگ زده دعوت کنه روضه من ؟؟و این که مگه به من شک داره زنگ زده باز خودش دعوت کنه؟؟؟؟ اصلا چرا قبلش بامن هماهنگ نکرد زنگ زده؟؟؟؟ ......به نظرتون اصلا بهش بگم ؟؟ و این که چی بگم؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چرا اومدم این تاپیک وقتی هیچگونه حاضر جوابی بلد نیستم بنظرم ساده ترین عروس خاندانشون منم
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
نهایت من تو روش میگم مامان ب فلانی زنگ زدی؟اونم میگه آره و اینا میگم خو من دعوت کرده بودم دیگه
انقدرم دلتو کوچیک نکن وقتی کار ب این خوبی میکنی با اجازه ی کی زنگ زده دعوت کنه روضه ی من حرف قشنگی نیست
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
دعوت نمیخواد ،ولی وقتی بااین کارش داره به فامیل الکی میفهمونه با من مشکل داره یا عروس بدیم؟!درصورتی که ظاهراً خوبه باهام البته نه جلوی فامیلش کلا جلو فامیل آدم حسابم نمیکنه