2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پکیجه خوبه

البته آمار گرفتم مشاورای سمت ما زیر ۱ و نیم در ماه قبول نکردن،اما یسریا از بچه ها با دانشجو های پزشکی مشاوره داشتن ۴۰۰ ۵۰۰ در ماه

ولی خب خیلی تجربه نداشتن

کسی که خبره باشه ۱۱ تومنم کمشه

پکیجه خوبه البته آمار گرفتم مشاورای سمت ما زیر ۱ و نیم در ماه قبول نکردن،اما یسریا از بچه ها با ...

آره دوست دارم دوتاش رو داشته باشم 😭😂

آره خیلی خبره است⁦🚶🏻‍♀️⁩ حالا بش گفتم ببینم تخفیف نمی‌ده

زیادن😭😂

آره 😅😅حالا تو خوبیا😂من از اول تابستون دارم میگم امسال دوازدهمم خیلی خرجم بالاست بابام برداشته ۶ تومن داده من😕😕🤣🤣🤣هیچی دیگه الان موندم واقعا چکار کنم نه که پولم زیاده میترسم بر باد بره🤣🤣

آره دوست دارم دوتاش رو داشته باشم 😭😂 آره خیلی خبره است⁦🚶🏻‍♀️⁩ حالا بش گفتم ببینم تخفیف نمی‌ده

ببین مگه میخوای نری مدرسه که قراره پکیج بگیری؟

مدرسه ما گفتن کل هفته رو میاید قصد ندارید بیاید باید میگفتید موقع تکمیل ظرفیت جاتونو پر کنیم😐😐🤣

والا خوب بهت دادن 😂 من ی تومن هم ندادن اینو هم تا ببینم میدن یا نه😐😂 الان گفتن زیادع سلام آقای ...

آفرین خوب گفتی😂

درکت میکنم منم روم نمیشه برا قیمت رو بزنم😂🤦‍♀️یکی از مشاورا گفت ۱۶ میگیرم یجا خیلی شیک دیگه اسمشم نیاوردم😂😂حالا چی قبلش میگفتم عالیه من حتما از تابستون میگیرم مشاور

آفرین خوب گفتی😂 درکت میکنم منم روم نمیشه برا قیمت رو بزنم😂🤦‍♀️یکی از مشاورا گفت ۱۶ میگیرم یجا خی ...

واقعا؟😭😂

من یه روز خیلی پولدار میشم، ان شاءالله آخرین باریه ک برای تخفیف گفتم⁦🚶🏻‍♀️⁩😂💔

زیاد گفتت🙂