2777
2789
عنوان

به اونایی که پز شوهر کردنشون رو میدن چی بگیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 60 پست
از کجا متوجه شدی پز میده؟ خب بدع پز داداشته دیگه چرا میسوزی بیخودی

نه پز داداشمم که نمیده همش میگه ازش سرترم  و جلو همه بهش بی احترامی میکنه عقده داره چند سال پیش به من گفت من سن تو بودم نامزد کرده بودم  و هی میاد میگه من با این سنم  بچه دارم دخترای دیگه شوهر گیرشون نمیاد و دیر بچه دار میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ازدواج چیه بابا بیکارم بشینم غذا بپزم و کهنه بچه بشورم، الان دارم عشقو حالمو میکنم 😂😂

والا هرچی بگم یه چیز بدتری جوابم میده باید از روز اول جوابش میدادم ک حالا شاخ نشه برام فقط بخاطر داداشم  ساکت موندم  

هیچی نگو بهش.  جواب ادم بیشعور فقط سکوته. اگه جواب بری به شخصیت خودت توهین میشه که با یه ادم ...

👌دقیقا همینطوره خیلی وقتا کم محلش میکنم پا میشم میرم ک دیگه حرف نزنه

من خیلی ساکت ومظلومم اگر از روز اول جوابشو میدادم الان عادی بود میگفتم انگار میترسم چیزی بگم  

نترس 

بگو قدر مامانمو بدون داداشمو بدنیا آورده تورو گرفته بعد بخنو و بزنش به شوخی

ساکت و مظلوم بودن حسن نیست عزیزم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چارش اینه هر روز بیرون باشی و به گشت و گذار مخصوصا وقتایی میاد اونجا بیرون باش تا حالش جا بیاد

چند وقته تا میاد خونمون دیگه پیشش نمیشینم که فقط مزخرفاتشو نشنوم 

یه دفعه دیگه گفت بگو امید نداشتی کسی با هات ازدواج کنه حالا خدارو شکر داداشم اومد گرفتت وگرنه باید م ...

میگم من زبونشو جرعتشو ندارم بگم😥 و الا میگفتم اینو

منم زن دایی هام به من و دختر خاله هام تیکه مینداختن، حالا خبر نداشتن که دایی هام دوست دختر دارن!!!! ...

نه من برا بستن دهان امثال اینا ازدواج نمیکنم وگرنه خواستگارم داشتم  خودم نخواستم

نترس  بگو قدر مامانمو بدون داداشمو بدنیا آورده تورو گرفته بعد بخنو و بزنش به شوخی ساکت و مظلو ...

درست میگین شما بایددیگه جوابش بدم خیلی شاخ  شده هرچی از دهنش درمیاد بارم میکنه