omsiugg مدیر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 عنوان به اونایی که پز شوهر کردنشون رو میدن چی بگیم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 60 پست عروسمون همیشه میاد پز میده که ازدواج کرده و بچه داره و به دخترای مجرد طعنه میزنه که سنشون رفته بالا و شوهر نکردن چون خودمم مجردم خیلی حرصم میگیره نمیدونم چی جوابش بدم 1402/05/04 | 19:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 بگو نمیدونستم انقد ذوق ازدواج داشتی والا زودتر از اینا به آرزوت میرسوندیمت 😂😂 همش میگه از زمانی که بچه بودم خواستگار دکتر مهندس داشتم
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 از کجا متوجه شدی پز میده؟ خب بدع پز داداشته دیگه چرا میسوزی بیخودی نه پز داداشمم که نمیده همش میگه ازش سرترم و جلو همه بهش بی احترامی میکنه عقده داره چند سال پیش به من گفت من سن تو بودم نامزد کرده بودم و هی میاد میگه من با این سنم بچه دارم دخترای دیگه شوهر گیرشون نمیاد و دیر بچه دار میشن
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 باهم همدردیم منم یه همچین بیشعوری دورم هستش😒😐 واقعا اوج بیشعوریشونه
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 بگو ازدواج چیه بابا بیکارم بشینم غذا بپزم و کهنه بچه بشورم، الان دارم عشقو حالمو میکنم 😂😂 والا هرچی بگم یه چیز بدتری جوابم میده باید از روز اول جوابش میدادم ک حالا شاخ نشه برام فقط بخاطر داداشم ساکت موندم
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 هیچی نگو بهش. جواب ادم بیشعور فقط سکوته. اگه جواب بری به شخصیت خودت توهین میشه که با یه ادم ... 👌دقیقا همینطوره خیلی وقتا کم محلش میکنم پا میشم میرم ک دیگه حرف نزنه
مامان_آینده_مونی عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 11328 من خیلی ساکت ومظلومم اگر از روز اول جوابشو میدادم الان عادی بود میگفتم انگار میترسم چیزی بگم نترس بگو قدر مامانمو بدون داداشمو بدنیا آورده تورو گرفته بعد بخنو و بزنش به شوخیساکت و مظلوم بودن حسن نیست عزیزم Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
مامان_آینده_مونی عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 11328 بگو ازدواج چیه بابا بیکارم بشینم غذا بپزم و کهنه بچه بشورم، الان دارم عشقو حالمو میکنم 😂😂 مگه الان کسی کهنه بچه میشوره؟؟؟؟ خیلی هندیش کردی Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 چارش اینه هر روز بیرون باشی و به گشت و گذار مخصوصا وقتایی میاد اونجا بیرون باش تا حالش جا بیاد چند وقته تا میاد خونمون دیگه پیشش نمیشینم که فقط مزخرفاتشو نشنوم
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 بگودنیاگرده هرلحظه ممکنه توهم مطلقه شی خوشبختی وبدبختی هیچکی ماندگارنیس ب لحظه ای بنده چه جواب خوبی حیف نمیتونم انقدر صریح بگمش چون شر به پا میکنه
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 جواب نده فقط سعی کن ازمجردی لذت ببری بگی بخندی سرکار بری هربار حرف زد بگو عهد قدیم نیست ک زود بری خ ... ایول حرف خوبیه👌 ممنون از جوابت ❤
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 یه دفعه دیگه گفت بگو امید نداشتی کسی با هات ازدواج کنه حالا خدارو شکر داداشم اومد گرفتت وگرنه باید م ... میگم من زبونشو جرعتشو ندارم بگم😥 و الا میگفتم اینو
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 مگه الان کسی کهنه بچه میشوره؟؟؟؟ خیلی هندیش کردی 😂😂😂
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 منم زن دایی هام به من و دختر خاله هام تیکه مینداختن، حالا خبر نداشتن که دایی هام دوست دختر دارن!!!! ... نه من برا بستن دهان امثال اینا ازدواج نمیکنم وگرنه خواستگارم داشتم خودم نخواستم
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 یبار بگو بزار دعوا بشه بعدم ریلکس بگو شوخی کردم فوقش چن وقت قهر میکنه ولی احت میشی دیگ باشه سعیمو میکنم 😂
omsiugg مدیر استارتر عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 227 نترس بگو قدر مامانمو بدون داداشمو بدنیا آورده تورو گرفته بعد بخنو و بزنش به شوخی ساکت و مظلو ... درست میگین شما بایددیگه جوابش بدم خیلی شاخ شده هرچی از دهنش درمیاد بارم میکنه