2777
2789

نذر ختم 400 هزار ذکر <<الله صمد>>..برای حل مشکلی که خیلی حاده...به دعاتون نیازه..یه زندگی نجات پیدا میکنه....اگر کسی تو این ختم شرکت کنه شک ندارم خدا به دل اونم نگاه میکنه حاجت روا میشه..اصلا شرط حاجت روایی خودت اینه که برای دیگران هم دعا کنی..داخل ثواب باشید و حاجت روا..هرتعداد که میگید بگید بنویسم شد چندتا..توروخدا دریغ نکنید با دعای شماشاید خدا یه گوشه چشمی به منم کرد😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ تا من

برای حاجتت حضرت ابولفض صدا کن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤