2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماه قبل جراحی شدم. عاشق تاپیکای دیسکم  

دکترم احمدی دهج .حرف نداره نجاتم داد. دکترای خوب دیگه هم هست . دکتر غلامرضا فرزاگان مثلا. شالچی هم میگن خوبه. 

گیو شریفی نرو اصلا تعهد نداره 

من چند ماه قبل جراحی شدم. عاشق تاپیکای دیسکم     دکترم احمدی دهج .حرف نداره نجاتم داد. دک ...

گیو شریفی وقت گرفتم ۳۰ مرداد داد . جراحت خوبه راضی هستی

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
گیو شریفی وقت گرفتم ۳۰ مرداد داد . جراحت خوبه راضی هستی

گیو شریفی دکتر خیلی خوبیه ها.اما اولا بی دلیل گرون میگیره. دوما اصلا بعد عمل به مریض رسیدگی نمیکنه. فقط دکترای همکارش چک میکنند. 

من از احمدی خیلی راضیم. یه دکتر متخصص مطمن و کاربلد دیگه اینو بهم معرفیش کرده بود‌..  یه کم گوشت تلخه اما کارش درسته .قیمتشم نسبت به خصوصیای دیگه خیلی خوب بود پارسال

گیو شریفی دکتر خیلی خوبیه ها.اما اولا بی دلیل گرون میگیره. دوما اصلا بعد عمل به مریض رسیدگی نمیکنه. ...

من هم دیسکمه هم پلاتین مهره باید بزارم میترسم خیلی

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
من هم دیسکمه هم پلاتین مهره باید بزارم میترسم خیلی

ترس نداره بابا من روز دوم بلند شدم راه افتادم. از هفته دوم کارای خونه رو کردم. پلاتین اینا نذاشتم البته. 

شما مشکل ادرارم دارید؟این مهمه

گیو شریفی دکتر خیلی خوبیه ها.اما اولا بی دلیل گرون میگیره. دوما اصلا بعد عمل به مریض رسیدگی نمیکنه. ...

منو یکم راه نمایی میکنی از لحاظ مالی مشکل ندارم فقط ی دکتر خوب می‌خوام 

ترس نداره بابا من روز دوم بلند شدم راه افتادم. از هفته دوم کارای خونه رو کردم. پلاتین اینا نذاشتم ال ...

نه اصلا ندارم