2777
2789
عنوان

جراح دیسک کمر اگه خوبشو تو تهران میشناسین

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
منم مشکل مالی نداشتم. بیمارستان جم عمل کردم .شانسی قیمتش خوب در اومد. چه ابهامی داری دقیق بگی جواب م ...

از عملش از بیهوشی آخه میگن ممکنه آمبولی بشه آدم 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عملش از بیهوشی آخه میگن ممکنه آمبولی بشه آدم 

نه مگه قدیمه. زمان عمل یه چیزی مثل ماساژور میبندن به پات که پا رو ماساژ بده امبولی نشه. زمان عملم طولانیه به خانوادت بگو الکی نگران نشن. 

نه مگه قدیمه. زمان عمل یه چیزی مثل ماساژور میبندن به پات که پا رو ماساژ بده امبولی نشه. زمان عملم طو ...

هزینه عمل شما چقدر شد ؟ چقدر عمل طول کشید ؟

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
هزینه عمل شما چقدر شد ؟ چقدر عمل طول کشید ؟

حدودا از ۹ صبح تا ۱ ظهر که به هوش اومدم. مهره و پلاتین بیشتر طول داره. 

خرجا با دستمزد دکتر شد ۲۵ تومن... ۵ تومنم قبلا خرج mri اینای قبلی شده بود که جای دیگه انجام داده بودم. 

حدودا از ۹ صبح تا ۱ ظهر که به هوش اومدم. مهره و پلاتین بیشتر طول داره.  خرجا با دستمزد دکتر شد ...

مرسی عزیزم که جواب سوالامو دادی 🙏♥️.

ایشالا که این ترس ازم بره بتونم جراحی کنم .

مرسی عزیزم که جواب سوالامو دادی 🙏♥️. ایشالا که این ترس ازم بره بتونم جراحی کنم .

خواهش میکنم. اگر دو سه دکتر تایید کردن عمل کن حتما جراحی بشو.

چون اگر دیر بشه تو فاصله دو سه ماه مثانه رو تخریب میکنه. پا رو تخریب میکنه.. اصلا از بستری نترس. فقط یه شب سختی نسبی داره. 

خواهش میکنم. اگر دو سه دکتر تایید کردن عمل کن حتما جراحی بشو.  چون اگر دیر بشه تو فاصله دو سه ...

فقط از آمبولی میترسم مرسی عزیزم ولی باید برم دیگه پس همین احمدی و فرزانگان خوبه از جفتشون وقت بگیرم ؟

فقط از آمبولی میترسم مرسی عزیزم ولی باید برم دیگه پس همین احمدی و فرزانگان خوبه از جفتشون وقت بگیرم ...

اره از هر دو وقت بگیر .اما بهشون نگو چندین جا رفتی و فلان دکتر نظرش فرق داره و فلان. هر دو جدی و گوشت تلخن  

اره از هر دو وقت بگیر .اما بهشون نگو چندین جا رفتی و فلان دکتر نظرش فرق داره و فلان. هر دو جدی و گوش ...

خوب شد گفتی مرسی عزیزم چشم حتما 😂🙏🌹🥰

دیدی کسی و عمل کنه راضی بوده

من ندیدم عملشو ولی خودم برای یه مشکل دیگه رفتم واقعا آستارکی خیلییی با خدا و مهربون بود طوری که بعد ویزیت حالم عالی بود با اینکه مشکل من در تخصصش نبود

بعد مادرم برای یه مشکل دیگه رفت خیلی خوب تشخیص داد و با دارو درمان شد

قندهاری هم دکتر کار بلد و خوبیه ولی یکم پولکیه

من ندیدم عملشو ولی خودم برای یه مشکل دیگه رفتم واقعا آستارکی خیلییی با خدا و مهربون بود طوری که بعد ...

مرسی عزیزم پولش مهم نیس فقط کارش خوب باشه چون می‌خوام ی دفعه عمل کنم خوب شم کامل