2777
2789
عنوان

فولیکول کلابه یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 29 پست
اره..ازاد شده من ماه پیش یه فولی ۱۳ داشتم یه ۱۷ گفت مناسب نیس برا باروری

بهت دارو داد؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندماهه اقدامی چندمین ماهه که میری پیش این دکتر؟تنبلی تخمدان داشتی از قبل یا اولین سونوییه که میدی؟

دوماهه اقدامم.اولین سونو هست.نمیدونم.برای چکاب بارداری پیشش رفتم.

نه..چون من روز ۱۳رفتم سونو...ولی روز ۱۲تخمک ازاده کرده بودم..دکتر گفت فولیکول بزرگت که حاوی تخمکه اح ...

دکتر منم گفت تخمک آزاد شده و الان خودش رو جمع کرده.

دوماهه اقدامم.اولین سونو هست.نمیدونم.برای چکاب بارداری پیشش رفتم.

اها فک کردم خیلی وقته پس عجله نکن خود دکترت چک میکنه همه چیو با توجه به شرایطت دارو میده 

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 
اها فک کردم خیلی وقته پس عجله نکن خود دکترت چک میکنه همه چیو با توجه به شرایطت دارو میده 

نه فقط بخاطر اندازه فلیکول نگران بودم.ولی خودش گفت تخمک آزاد کرده و خودش رو جمع کرده.همه چیزت اکی هست

چندماهه اقدامی چندمین ماهه که میری پیش این دکتر؟تنبلی تخمدان داشتی از قبل یا اولین سونوییه که میدی؟

من فعلا اقدام نکردم..تنبلی تخمدان داشتم..اسفند ماه سونو داده بودم

شوهرم مشکل واریکوسل داره..برطرف شه مشکلش..ان شاالله اقدام میکنیم

زندگیتون پر از عشق
نه فقط بخاطر اندازه فلیکول نگران بودم.ولی خودش گفت تخمک آزاد کرده و خودش رو جمع کرده.همه چیزت اکی هس ...

خب خداروشکر عزیزم واسه منم دعا کن❤ خدا یه نینی سالم بهم بده🙂

من فعلا اقدام نکردم..تنبلی تخمدان داشتم..اسفند ماه سونو داده بودم شوهرم مشکل واریکوسل داره..برطرف ش ...

منم شوهرم واریکوسل داره ،خودمم تنبلی ،منتظریم عمل کنه و بعدش هودم برم واسه درمان،انشالله که به زودی مامان میشیم ❤

خب خداروشکر عزیزم واسه منم دعا کن❤ خدا یه نینی سالم بهم بده🙂

ایشالله زود مامان میشیم

منم شوهرم واریکوسل داره ،خودمم تنبلی ،منتظریم عمل کنه و بعدش هودم برم واسه درمان،انشالله که به زودی ...

دکتر برا شوهرت دارو نداده؟

ان شاالله

من یه بچه دارم..یه دختر ۶ساله

خدا دامنتو سبز کنه عزیزم

زندگیتون پر از عشق
دکتر برا شوهرت دارو نداده؟ ان شاالله من یه بچه دارم..یه دختر ۶ساله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم

دارو داد تاثیر نداشت ،دیگه گفت برید واسه عمل ما هم فعلا شرایط نداریم تا ببینم خدا چی میخواد ،خدا دخترتو حفظ کنه براتون عزیزم❤،ممنونم🌸❤

دارو داد تاثیر نداشت ،دیگه گفت برید واسه عمل ما هم فعلا شرایط نداریم تا ببینم خدا چی میخواد ،خدا دخت ...

ممنون عزیزم

شوهرت دوتا بیضه هاش واریکوسل شدید داشت؟

شوهر من یه بیضه واریکوسل ضعیف داره یکیش متوسط تا شدید

زندگیتون پر از عشق
ممنون عزیزم شوهرت دوتا بیضه هاش واریکوسل شدید داشت؟ شوهر من یه بیضه واریکوسل ضعیف داره یکیش متوسط ...

گرید2هست مث اینکه تو سونو چیزی ننوشته که کدوم چنده فقط عددارو نوشته که قطر ورید بیضه چپ و راست چقدره