2777
2789
عنوان

اسم فیک گفتم

158 بازدید | 17 پست

با یکی آشنا شدم ک لزومی ندیدم چون هم محلیه خودمون بود ترسیدم اسممو بهش بگم.حالا فهمیدم خیلی حساسه رو این چیزا مثلا از من پرسید دوست اجتماعی داشتی گفتم ن بعد ها واسش تعریف کردم ک ۲ هفته ی دوست اجتماعی داشتم و خیلی شاکی شد ک وقتی ازت پرسیدم چرا گفتی ن؟یجورایی حس ناامنی بهم میده الانم اسممو بگم فک نمیکنم برخورد خوبی کنه میخواد بگه دروغ گفتی و فلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه اگر هدف و قصدی ندارید تو ارتباط نرید از اول با دروغ شروع بشه بی اعتمادی و مشکوکـ شما خودتو بزار جای اون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بدرک بابا مطمئن باش اینقدر خودش دروغ گفته و خواهد گفت ک دروغ تو اصلا چیزی نیست 

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

خب راست میگه اگر هدف و قصدی ندارید تو ارتباط نرید از اول با دروغ شروع بشه بی اعتمادی و مشکوکـ شما خو ...

خب اخه بحث دروغ نیست بحث اینه من پسفردا با این کات کنم اسمم تو محل درنمیاد؟با دوتا مث این دوست شم آبرو واسم نمیمونه

خب اخه بحث دروغ نیست بحث اینه من پسفردا با این کات کنم اسمم تو محل درنمیاد؟با دوتا مث این دوست شم آب ...

خب دوست نشو. اینجوری بهتره اگر ادم مطمعنی و قابل اعتمادی نیست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب اخه بحث دروغ نیست بحث اینه من پسفردا با این کات کنم اسمم تو محل درنمیاد؟با دوتا مث این دوست شم آب ...

چرا باید اسمتون تو محل در بیاد؟محلتون کوچیکه همه هم رو میشناسن یا طرف دهن لقه مثلا؟

با دو تا مث این؟یعنی چی نمیفهمم خودتون با طرف حال میکنید