2777
2789

الان با ادرار اول صبح بیبی چک زدم منفی شد دیروز عصر یدونه با مدیکور زدم لعنتی اون مثبت شد انقد گریه کردم اینی ک الان زدم روژان بود من بچه شیر میدم یکسال نیمه اصلا پریود نمیشدم تازه دو ماه اخیر پری میشدم که الان ده روز عقب انداختم با کاندومم همیشه محافظت می‌کردیم بنظرتون حامله یا نه؟🥲

پسر یکسال👶🧸

عزیزم تو برای مثبت کاذب گریه میکنی 

کاش باردار نباشی

میشه منم مثبت شه از بابت منفی شدناش خسته شدم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم چون شیر میدی هورمونات بهم ریخته برو یه آزمایش خون بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وای وضعیت منو داری خدا کنه برای من هم بی بی بزنم منفی بشه من ی پسر هشت ماهه دارم انقدر گریه کردم تست ...

چرا بیبی چک توهم مثبت شده؟ برند بیبی چکت چی بود چند روز عقب انداختی؟ بیا امروز بریم آزمایش بدیم

پسر یکسال👶🧸

و منی که بچم دوسالش نشده و یه ماه دیگه بچه دومم بدنیا میاد😐😂 پریود نشدن فقط بخاطر شیردهیه نه بسته شدن رحم و تولید نکردن تخمک😐 ولی خب بری دکتر آزمایش بدی بهتر مشخصه. ان‌شاءالله هر چه خیره پیش بیاد

و منی که بچم دوسالش نشده و یه ماه دیگه بچه دومم بدنیا میاد😐😂 پریود نشدن فقط بخاطر شیردهیه نه بسته ...

می‌دونم میگم یعنی تاریخای پریودیم اینجوری تا منظمه 

آخی عزیزم الان حست چیه خودت میخواستی ؟

پسر یکسال👶🧸

می‌دونم میگم یعنی تاریخای پریودیم اینجوری تا منظمه آخی عزیزم الان حست چیه خودت میخواستی ؟

منم شیر میدادم تقریبا 9ماه پریود نشدم. بعدش که شدم یه ماه در میون بود. چون شیر میدیم معمولا پریودی نامنظم میشه. اره. خودم خواستم. سخته تو این شرایط ولی من از اوناییم که بچه زیاد دوست دارن. دخترمم خیلی تنها بود و یه بچه که میدید کلی ذوق می‌کرد و میخواست باهاش بازی کنه. دیگه این شد که گفتم هرچه باداباد😁 بچه هدیه‌ی خداست. و البته امانت خدا. اصلا ناراضی و ناسپاس نیستم. میدونی خیلیا رومیشناسم که سالهاست دلشون بچه میخواد و نشد داشته باشن. وقتی خدا همچین معجزه‌های شیرینی بهم داده مگه میتونم ناشکری کنم؟

خدا کنه امروز جایی باز باشه برم

هستن عزیزم نگران نباش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
و منی که بچم دوسالش نشده و یه ماه دیگه بچه دومم بدنیا میاد😐😂 پریود نشدن فقط بخاطر شیردهیه نه بسته ...

من تو شرایط،شما دو قلو زایمان کردم دخترم یک سال 8 ماه بود

منم شیر میدادم تقریبا 9ماه پریود نشدم. بعدش که شدم یه ماه در میون بود. چون شیر میدیم معمولا پریودی ن ...

آخی عزیزم خدا حفظشون کنه ایشالا از پسشون بر بیاید جنسی نشون چیع

پسر یکسال👶🧸