2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو  سلام کن اگه احساس کردی داره با اغوش باز و دلتنگی جواب میده تو هم بغلش کن و بگو دلتنگش شد ...

واقعا میشه یعنی دوباره مثل قبل باشیم؟

اونم این کارو کرد ولی من خیلی اشتباع کردم محل ندادم

میترسم اونم اینجوری کنه

ببین عزیزم ما هم با یکی از نزدیکان مشکل شما را داشتیم، 

عید یه جعبه شیرینی گرفتیم و با همسر و بچه هام رفتیم خونشون.البته قبلش بهشون اطلاع دادیم که می خوایم  بریم. 

چه فکرها که نکردیم، نکنه محل ندن، نکنه تحویل نگیرن، نکنه در را باز نکنن، نکنه از اتاق نیان بیرون، نکنه اخم کنن و...... ولی رفتیم. در که باز شد با روی باز اومدن به استقبالمون و...... خلاصه یه کدورت چندساله برطرف شد. دیگه هیچ وقت حرفی از اختلافات نزدیم و الان هم در ارتباطیم، البته نه به صمیمیت سابق ولی خیلی خوبه. 

شما هم قبلش بهش بگو که می خوای بری و برو. نگران نباش. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘