2777
2789

از فامیل نزدیک گرفته تا اونایی که حتی تابحال ندیدمشون 

استرس دارم مامانم میگه یه جور رفتار کن برات حرف در نیارن 

نمیدونم چطور رفتار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی  چی ی جوررفتار کن برات حرف درنیارن؟بخدا هرجور رفتار کنی مردم بازم ی چیزی میگن

👌🏻

اره ولی چون بیعضیاشون روستایی ن نرن بگن مثلا دختره سبک بود یا چون حجابم رعایت نیس نرن حرف در بیارن بگن دختره خرابه 

معمولا اینجورین دیگه 

با کسی حرف نزن مگر به ضرورت و اینکه بخوای جواب سوالشون رو بدی اونم مختصر و کوتاه

با صدای بلند صحبت نکن

به کسی خیره نشو

با گوشیت بیش از حد ور نرو

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
👌🏻 اره ولی چون بیعضیاشون روستایی ن نرن بگن مثلا دختره سبک بود یا چون حجابم رعایت نیس نرن حرف در ب ...

حرفت درست نیست میگی چون روستایین حرف درمیارن!!!

اگه شما جلف بازی درنیاری و سبک نباشی هیشکی حرف درنمیاره اما اگه رفتارت مشکلی داشته باشی شهری و روستایی نداره

در ضمن یه سری چیزا مثل حجاب کاملاااا شخصیه و اصلا نباید نگران باشی کسی درمورد مسائل شخصیت قضاوتت کنه 

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.