2777
2789
عنوان

فردا میخوایم بریم جایی که کل فامیل هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 26 پست

اگ روستا زندگی میکنن خب جونم برات بگه کلا اونجا یکم تفکرات محدوده بخصوص که طرف سن و سالی هم داشته باشه سعی کن معقول لباس بپوشی زیاد با گوشیت سر و کله نزن خیلی بگو بخند نکن سرسنگین باش کلا .

اره تغییر که کردم خیلیاشونم تا به حال منو ندیدن  مثلا ارایش کنم نمیگن دختر بدیه؟

ارایش ملایم لباس مرتب ومناسب نه تیپای لش الانی موهاتم بیرون نریز جلب توجه کنی فردا وپس فردا خانومانه بگردید ب خاطرامام حسین والا میریم بیرون صحنه نمایش چشم وابرو دختروپسرارو میبینم بعدازشون میپرسی دین ودیانتم قبول ندارن 🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت درست نیست میگی چون روستایین حرف درمیارن!!! اگه شما جلف بازی درنیاری و سبک نباشی هیشکی حرف درنم ...

سطح شعور  شهروروستانداره  .توهین نکنید.

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
حرفت درست نیست میگی چون روستایین حرف درمیارن!!! اگه شما جلف بازی درنیاری و سبک نباشی هیشکی حرف درنم ...

عزیزم من خودم روستا زندگی میکنم واقعا تفکرات خاصی دارن ما روضه داشتیم مجلس زنونه من یه تونیک تا روی رونم پوشیده بودم کاملا حجاب داشتم حتی با اون حال رفته بودن پشت سرم گفته بودن چه تونیک کوتاهی پوشیده 😐حالا بگم مثلا چهار تا مرد اونجا بود باز ادم هضم میکرد این حرفو .حالا نمیگم بقیه جاها این تفکرات نیست همجا میتونه همچین تفکراتی باشه ولی اصولا ادمای سن بالای روستا تفکراتشون خیلی محدوده