همه جای خونه مورچه زده 😢 مدام خونه رو جارو میزنم حواسم هست چیزی نمونه که بخاطر اون دوباره جمع شن، ولی حتی تو سینکم شده پر از مورچه با اینکه هیچی توش نیست واقعا روانی شدم حتی نمیتونم غذا بخورم چون مورچه ها سریع پیداشون میشه. اگه راه حلی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین
من تو خونمون به مورچه ها غذا میدادم خوب لونشونو پیدا کن حشره کش بزن🥺
انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍 درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
دقیقا مشکل من رو گفتی؟از دستشون کلافه شدم.لونه اش رو پیدا میکم حشره کش میزنم تا چند روز پیداشون نیست ولی بعد چندروز تلاش دوباره یه راهی پیدا میکنن و جیغ منو در میارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لونه شونو پیدا کن و درشو با خمیر دندون پلمپ کن دیگه نمیان بیرون😿
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست