2777
2789

طبیعی بهترینه، قبلش ورزش میدن بهت که دهانه باز بشه بعد که موی بچه پیدا شد ازتون سوال میپرسن که بی حسی بزنیم یا نه ؟ بگو بزن بعدش چند تا زور که اصلا دردشو حس نمیکنی، بعدش سر پا میشی البته بعد که بی حسی رفت یه کوچولو درد داری 

همین:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من آره من بعد از چندماه هنوز عوارض بیحسی رو دارم  آخرین باری رفتم دکتر مغز واعصاب گفت ...

من خودم کمر دارم از بچگی 

میترسم سر بیحسی زایمان بدتر شم😑😢

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
صددرصد بیحسی بهتره بیهوشی کلی عوارض داره و حتی دیدم کسایی که دیگه بهوش نیومدن

ولی ممکنه بی حس نشی مثل من بیچاره و یکی‌از 

خواهرشوهرام،خالا بدون اجازه ام دوباره دکترم بی حسی زده در صورتی که بار اول بی حس نشدی باید دیگه بیهوش کنن ولی دکتر بیهوشی بیشعور من دوباره بی حسی زد ومن داشتم از فشار پایین و کمبود اکسیژن می مردم 

وقتی به هوش میایم میان شکمو فشار میان خیلی دردمون میگیره که حداقل تو بیحسی حسش نمیکنیم اون دردو تا ...

حس نمیکنی ولی حالت چجوری میشه موقع فشار

هنوزم بعد ۵ سال حسش هست

واسه چی فشار میدن اصلا؟

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

وقتی به هوش میایم میان شکمو فشار میان خیلی دردمون میگیره که حداقل تو بیحسی حسش نمیکنیم اون دردو تا ...

ولی برا من نه بیحسی نه بیهوشی تو هوشیاری فشار ندادن هرچی بوده زمانی بوده بیهوش بودم

وای من هفته ۳۱ هستم دکترم گفته طبیعی من نمیتونم حس میکنم از پسش بر نمیام  

منم دکترم همش بهم میگه طبیعی ولی من هرکااااری ازم برمیاد میکنم که طبیعی نشم😞میترسممم

ولی برا من نه بیحسی نه بیهوشی تو هوشیاری فشار ندادن هرچی بوده زمانی بوده بیهوش بودم

اینطوری خوبه 

وقتی به هوش اومدی موقعه ی راه رفتن خیلی اذیت شدی؟

من خودم کمر دارم از بچگی  میترسم سر بیحسی زایمان بدتر شم😑😢

حالا قبل زایمان با دکتر بیهوشی مشورت کن

نظر من طبق تجربه ای که‌از هردوتاش دارم بیهوشیه شاید بدن تا بدن فرق داشته باشه

منم دکترم همش بهم میگه طبیعی ولی من هرکااااری ازم برمیاد میکنم که طبیعی نشم😞میترسممم

طبیعی خیلی خوبه ، دختر خاله من می‌گفت خدایا کاشکی طبیعی باشم بعدش که طبیعی زایید خیلی راحت بود